Azalee colorate venim

                           Japonia cu Exact Travel Club 
                           se numește aniversarea noastră de 10 ani




    Caut printre ofertele Exact Tours, ceva, ceva nou inedit pentru noi. Ne place să vedem lumea, ne petrecem timpul liber fugind mereu pe undeva, acum însă vrem ceva mai nou, ceva ce merităm acum la aniversarea celor 10 ani de căsnicie. Caut o ofertă în care să nu trebuiască să ne stresăm pe unde mergem, ce să vizităm, îmi doresc un sejur în care doar să profit de ceea ce-mi oferă.
    Am apelat la Exact Tours pentru că au vechime de 20 de ani, în domeniul turismului și unde mai pui că oferă cele mai bune servicii : 
⇛Consiliere și asistență pentru vacanța aleasă;

» Conceperea de vacanțe personalizate, exact cum vă doriți;
» Rezervarea biletelor de avion pe rute interne și internaționale;
» Organizarea de evenimente tip incentive pentru grupuri;
» Rezervarea de servicii necesare deplasărilor de afaceri;
» Încheierea asigurărilor de călătorie în străinătate;
» Rezervări hoteliere în orice destinație aleasă;

» Servicii de transfer la destinație și rent-a-car.

Așa că nu am stat prea mult pe gânduri și am ales un circuit în Japonia.  


Oferta este perfectă pentru noi așa că  timp de 15 zile, alături de Exact Travel  ne vom bucura de tot ce ne oferă Japonia în 2019
- Vino, să-ți spun ce vom face, după ce vom pleca din București.
Vom ajunge în Tokyo unde vom avea transport asigurat transfer de la aeroport la hotel cu autocar privat. Vom fi cazați la un hotel de 3 stele.
În ziua a 3 a vom face un tur pe jos, știm dinainte cât va dura traseul, așa că nu ne vor lua prin surprindere cei 10-12 km pentru a ajunge să vizităm, Ginza, Koukyo Gaien, Asakusa, cu templul Senso-ji.
    După ce vizităm aceste zone, plecăm cu vaporașul pe râul Sumida, mergem în Odaiba, cea mai nouă zonă din Tokyo, construită pe o insulă artificială de unde vom privi apusul soarelui iar seara ne vom plimba prin parcul Ueno și vom admira cireșii înfloriți.
- Cât sunt de entuziasmată și fericită, în sfârșit ne putem relaxa și vom putea vizita chiar tot, nu ne mai facem griji că ne scapă ceva, sau că nu găsim ceva.
- În ziua 4 știi ce vom vedea? 
- Nu, dar te ascult.
- Festivalul Fertilității Kanamara Matsuri, te las pe tine să citești despre acest  festival :D, după festival vom vizita Kamakura unde vom vedea statuia lui Buddha din anul 1252.

 În tot acest timp, bagajele noastre mari vor fi trimise de la Tokyo la Kyoto, prin curier rapid (maxim un bagaj de persoană). Ne vom pregăti câte un bagaj de mână pe care îl vom lua cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru două zile. 
   În ziua a 5 a, în Tokyo vom vizita o localitate cunoscută pentru nenumăratele izvoare de ape termale și  Lacul Ashi.
- Vrei să-ți prelungești viața cu 7 ani? Va trebui să guști specialitatea locală, ouăle fierte în aceste ape fierbinți, cu coaja înnegrită de sulf și cu un ușor gust sulfuros.
În ziua a 6 a ajungem în orașul care are 17 obiective înscrise în patrimoniul UNESCO, știi despre care oraș vorbesc?
- Kyoto, sper că vom vizita și cea mai mare clădire de lemn din lume ce adăpostește cel mai mare Buddha de bronz din Japonia?

- Da, înainte însă  vom participa și la ceremonia ceaiului. 
- Hiroshima este pe listă? 
- Este, ziua a  8 a acolo o vom petrece, vom vizita locul în care a căzut bomba atomică. Vom merge cu trenul! Vom vizita Beppu care este cea mai faimoasă stațiune de băi termale din Japonia. 
Ne vom îndrepta către Coreea de Sud, aici vom descoperi pe lângă multe alte de văzut,  Grota Seokguram, din secolul VIII, cu o statuie impresionantă a lui Buddha privind către mare, înconjurat de 10 discipoli. 
   În drumul nostru  către Seoul știi ce vom vizita, chiar mi-ai arătat într-o seară un documentar despre...?
-Nu-mi spune Muzeul Satului Coreean?! Ții minte ce spunea că este? un muzeu în aer liber în care sunt reproduse aproximativ 260 de gospodării și 20 de ateliere. 
-Știi câți locuitori are Seoul?
- Mulți, auzi, vizităm palatul prezidențial?
-10 milioane de locuitori și da, vizităm, dar doar exteriorul.
-Dar când ne facem cumpărături?
-În ultima zi, avem liber într-o zonă cu restaurante și tarabe, zice că aici găsim reduceri substanțiale.
   Va fi de vis! Știi ce îmi place cel mai mult? Totul este perfect organizat, beneficiem de însoțitor român vorbitor de limba japoneză și engleză, bun cunoscător al culturii și tradițiilor locale din cele două țări, 12 nopți cazare la hoteluri de 3 și 4 stele, cu mic dejunuri incluse, intrările la toate obiectivele turistice, conform programului, autocar pentru transferuri aeroport - hotel Tokyo/Seoul și în alte zile conform programului, croazieră pe râul Sumida în Tokyo, intrare la Spa cu ape termale la muntele Fuji, ghizi locali, și cel mai tare bonus: asigurare Travel. Noi va trebui doar să ne ocupăm de alte mese care nu sunt incluse în program, transportul cu alte mijloace de transport: metrou, tren, băuturi alcoolice și nealcoolice, excursii opționale.
- Pașapoartele ne sunt valabile, nu?

Japonia, venim!

 Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2018!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut