joi, 6 aprilie 2017

Să strălucim, zic !

       "Diamantele, sunt cele mai bune prietene ale unei femei" cânta cu mare pasiune Marilyn Monroe. Aş mai adăuga bijuteriile şi accesoriile. Diamante, să o spunem sincer, nu îşi permite orice femeie, dar un set de bijuterii elegant şi fin, sau un ceas de calitate, te îmbracă la orice eveniment şi te face să străluceşti în oricare parte din zi. 
       Deşi în tinereţe eram adepta bijuteriilor cât mai pompoase şi mai strălucitoare, cât mai mari şi mai ieşite în evidenţă, cu trecerea anilor am ajuns să îmi accesorizez ţinutele cu bijuterii fine, care să dea dovadă de bun gust, seriozitate şi rafinament, mai ales în cadrul ceremoniilor de căsătorie pe care le oficiez, prefer să am câte un colier simplu, perle, inele, cercei tot perle şi un ceas. 
       Dacă ar fi să aleg dintre bijuteriile Majorica oferite de cei de la Splend'or, consider că mi-ar pune cel mai bine în valoare personalitatea colierul Water Lily, având un aer fin, cu o eleganţă aparte, colierul acesta superb purtat alături de un costumaş negru şi  nişte pantofi stiletto, ar fi un succes garantat. 
      Perlele albe inspiră o puritate fără sfârşit. Colierul este din din argint 925 cu perle Majorica şi are o greutate de 7.21g.
Coliere Majorica Water Lily 14744.01.1.000
       Dacă v-am făcut curioşi cu privire la Bijuteriile Majorica le găsiţi exact aici : https://www.bb-shop.ro/bijuterii-majorica-75.html, trebuie să ştiţi că aceste bijuterii fac parte dintr-un brand de origine spaniolă, având  un aer mediteranean combinat perfect cu simplitatea şi bunul gust. Consider că sunt o idee superbă de cadouri pentru femei. Şi stimaţi domni, să o spunem drept, nouă ne plac cadourile, mai ales dacă sunt bijuterii, iar dacă vă spun că preţurile bijuteriilor oferite de acest magazin încep de la 20 de ron, nu prea vă mai rămâne nici o scuză şi vă mai spun ceva, sunt 45 de magazine în toată ţara aşa că nici aici nu aveţi scuză că nu aţi găsit magazinul.
Este raiul pe pământ atât pentru femei cât şi pentru bărbaţii pasionaţi de bjiuterii şi ceasuri. Eu şi soţul meu avem ceasuri şi bijuterii cumpărate de la BB-Shop şi suntem mulţumiţi de calitatea produselor şi de păstrarea lor în timp, mai ales că le purtăm zilnic. 
     Am trecut pragul magazinului  Splend'or din Oradea de mai multe ori şi de fiecare dată personalul a dat dovadă de profesionalism şi ne-a tratat cu simpatie. Bijuteriile şi ceasurile sunt expuse cu mult bun gust şi atenţie amănunţită la detalii, fiecare brand îşi are colţişorul său. Curăţenia este la superlativ, trebuie chiar să fii cârcotaş să găseşti ceva de reproşat.
      Aşadar vă propun să faceţi o plimbare până la cel ma apropiat magazin, sau să daţi click pe site-ul lor şi să vă bucuraţi partenerii de viaţă cu o mică atenţie. Mulţumirile nu vor înceta să vină.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017
Proba nr. 15

Căsuţa noastră, visul nostru...

     Am primit de la bunicii mei o căsuţă modestă, să putem să ne începem şi noi viaţa de tineri însurăţei. Până aici totul sună bine, dar când am văzut stadiul în care se afla căsuţa, toate visurile au rămas cu gura căscată, evident şi noi. Trebuia să schimbăm totul. Absolut tot pentru a putea trăi în căsuţă, modest. Ne-am aşezat frumos la masă, am pus pe hârtie ideile noastre, cu cele mai mici amănunte posibile. Apoi am început să căutăm pe internet toate "ingredientele" necesare renovării. Am pus lângă fiecare produs preţul găsit şi am încercat să ne facem o idee despre ce  şi cât urmează să investim. Căutând printre oferte am dat de cei de la Depozit-Online. Ne-am documentat şi am văzut că este vorba despre un magazin cu o activitate de 8 ani în vânzări online de materiale de construcţii. Are în ofertă peste 25000 de repere, oferte de produse pentru casă, de la materiale de construcţii de cea ma bună calitate, articole pentru finisaje, acoperişuri, termoizolaţie şi hidroizolaţie, scule şi unelte necesare pentru orice şantier.  Livrează materiale de construcţii atât prin parcul logistic de care dispun cât şi prin curier. Transportul este gratuit în funcţie de valoarea comenzii şi cantitatea comandată. Personalul amabil oferă suport şi consultanţă gratuită. Dacă nu vă place ceva aveţi 14 zile drept de retur.
    Am ales materialele necesare, am făcut un calcul amănunţit, ne-am consultat cu cei responsabili de la "raionul" în cauză şi am ajuns la cea mai bună hotărâre. Am ales să colaborăm cu depozit.online pentru livrarea produselor direct la domiciliu.  Ni s-a părut comod să cumpărăm toate materialele de care avem nevoie, din acelaşi loc, nu a trebuit să alergăm din stânga-n dreapta, să ne rugăm de cunoştinţe să ne împrumute o maşină mai încăpătoare. Nu a trebuit să "batem" drumurile oraşului, ieşeam mai scump dacă ne tot plimbam, decât aşa. Totul a fost la un "buton" distanţă de noi, iar noi am aşteptat acasă sosirea materialelor. Ce să vă spun, până şi BCA-ul l-am comandat prin ei. Am fost mulţumiţi că ne-am organizat aşa de intelegent timpul, banii şi cumpărăturile.
   Toate materialele au sosit ambalate exact în ambalajul lor, fără deteriorări. Acum vrem să ne mai adăugăm câte una alta prin curte, pavaje, borduri, dale, grătar şi decoraţiuni, mă şi duc să îmi fac calculele şi să comand. 
    Primăvară cu spor în construcţii vă dorim!

miercuri, 5 aprilie 2017

Sunt femeie şi îmi place!

        A venit primăvara, iar eu am lăsat în urmă 11 kilograme, aşa că este timpul să  îmi reoganizez garderoba.
       Am început să selectez, separat rochiţele, fustele şi bluzele pentru birou, separat cele pentru ieşirile în oraş şi separat cele pentru evenimente. Bun.... să vedem, rochii de zi ,lungi, mai scurte, mai elegante, mai casual. Mai trebuie să adaug la ele, dar în mare parte înca îmi sunt bune. Ador să port rochiţe. Cred că sunt cele mai feminine! Bine, desigur trebuie să fie destul de lungă încât cel care te priveşte să îşi dorească te descopere şi destul de rafinată încât să dai dovadă că eşti o femeie cu bun gust. Mi-am aranjat atent un sertat cu bluze elegante, îmi place să le combin cu fustă de piele neagră şi stiletto roşii. Merg de minune! 
          După cele constatate în garderobă mi-am dat seama că am ocazia să fac cumpărături. Google search şi găsesc repede LaFemme.ro exact ce căutam, au de toate, rochii, bluze, veste, pantaloni, geci, topuri şi accesorii.
     Consider că o femeie trebuie să fie elegantă şi aranjată la orice oră din zi, bine nu mă refer să găteşti prânzul pe tocuri şi rochie de seară, dar nici neîngrijită. La birou, consider că impui un anumit grad de respect dacă ştii să îţi asortezi o rochiţă cu o pereche de pantofi perfecţi. O femeie trebuie să ştie valoarea ei de aceea trebuie să fie mereu în pas cu moda, ştiu, ştiu veţi spune că este scump. Nu, nu este aşa scump dacă ştii să faci alegerile potrivite. Trebuie să ştii să combini şi să foloseşti accesorii. Să găseşti magazine, ca cel amintit mai sus care are preţuri pentru orice buzunar. 
    Eu una prefer să port rochii şi fuste la birou. La ieşiriile în oraş optez pentru fuste sau pantaloni. Mă şi pun să caut pe site să văd cu ce pot să îmi împlinesc garderoba.
         Vă sfătuiesc doamnelor să vă scoateţi rochiţele şi pantofii cu toc la plimbare. Este vremea perfectă să fim la modă, să fim unice, să fim femei. 

Cu mâncarea nu te joci!

       Woaw, deşi risc să fiu depunctată de juriu (iar eu fac nişte ochişori de pisicuţă nevinovată), până la vârsta mea, adicălea în viaţa vieţii mele, nu am încercat mâncare chinezească. Deşi sunteţi la aproximativ 600 km distanţă de mine, vara aceasta mergem la mare, cu siguranţă vom căuta Share your box. Nu de alta dar noi, cu prietenii noştri Raluca şi Raul, avem bunul obicei de a ne împărţi mâncarea. Fiecare vine cu ce are gătit sau primit de pe la părinţi, întindem masa şi le punem la un loc, fie vorba de supă,  felul doi, fie micul dejun, desert sau fastfood, să vezi acolo ospăţ. Ei doi şi soţul meu sunt mai deschişi spre tot ce este nou, unic şi mai aparte. Superbloggerul din faţa dvs este mai conservator.
    Fiecare dintre noi, are stilul său când vine vorba despre mâncare, preferinţele sale şi acest lucru se combină de minune pe un mare platou. Eu sunt cu carnea şi fructele, ceilalţi preferă legume, paste, sosuri de diverse feluri, combinaţii care mai de care. Între timp spunem poveşti, ne facem planuri de vacanţă sau ne uităm la un film bun.
    Când ieşim în oraş, la câte un restaurant, fiecare îşi comandă mâncarea preferată şi începe marea Share-uială. De la supe la desert, le încercăm pe toate.
    Doresc să vă informez, dragi cititori din Bucureşti şi prieteni care tocmai aveţi drum prin capitală, despre noua  aplicaţie Wu Xing, cu ajutorul căreia puteţi beneficia de reducerea de 15 %  pentru fiecare comandă  lansată online până la  data de 30 aprilie 2017.        Pe lista mea de "musai de făcut" pe anul acesta se află încercarea a cât mai multe lucruri noi, după această probă am introdus şi mâncarea chinezească, am să revin cu o impresie. Am văzut pe site tot felul de bunătăţuri care cred că mi-ar încânta papilele gustative cu siguranţă şi mie, mai ales la meniul de pui şi desert am găsit câteva meniuri pe placul meu. Am şi ieşit de pe site, că deja mi se făcea foame.
Poftă mare tuturor!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog2017!
Proba nr. 14

marți, 4 aprilie 2017

Nici un pas fără husă

     Sunt femeie! Ce mai, am în poşetă, de toate pentru toţi! Un singur lucru nu am însă, ordine. Ei bine, am primit un telefon frumos, elegant, de la iubitul meu soţ, bineînţeles alb, că doar aşa mi-am dorit mereu.
- Hai să îţi alegem o husă! erau cuvintele magice pe care le rostea soţul meu de fiecare dată când intram într-un magazin şi vedea el accesoriile pentru telefoane, sau de câte ori îşi comanda câte o minune pentru telefonul lui. O husă şi pentru tine! Dar eu l-am luat pe nu în braţe.
    Ei nici gând, cum?! să nu se vadă ce frumos este telefonul meu? 
- Îţi căutăm o husă din silicon, să se vadă că este alb şi gata mă liniştesc şi eu că ai telefonul în siguranţă.
- Nu îmi trebuie mie husă din silicon, nici vorbă! Sunt matură ştiu să îi port de grijă unui telefon.
Aşadar totul bine şi frumos până într-o zi mai agitată când m-am grăbit eu repede repejor la serviciu şi mi-am pus telefonul în buzunarul din lateral al poşetei, unde apoi tot în mare grabă, mi-am aruncat şi .... cheile. Ei da, mă gândesc că nu trebuie să vă spun care a fost consecinţa. Un telefon alb, frumos zgâriat şi de forţat obligată şi fără prea mult drept de apel o husă din silicon, acceptată.
    Acum le-am cumpărat alor mei părinţi un allview, şi cunoscându-i cât sunt de agitaţi când sună telefonul, m-am pus să le caut de toate pentru protecţie maximă. Le-am comandat de la magazinul online Husa Folie Protecţie, la un super preţ husă de silicon Allview şi folie de sticlă securizată pentru Allview. Am zis să merg la sigur. Magazinul online livrează în toată ţara aşa că am aşteptat frumos acasă sosirea echipamentului de siguranţă pentru  telefonul alor mei. 
    Dacă daţi un search la magazinul lor veţi vedea că au de toate, pentru toate tipurile de telefon. La preţuri pentru orice buzunar, livrare prin curier în toată ţara. Comanda minimă este de 20 de ron. Acum am învăţat pe propria piele (a se citi pe propriul telefon) că nu degeaba s-au inventat aceste măsuri de protecţie. Mai bine un telefon protejat, decât unul tot spart sau zgâriat. 

Primăvară cu multe articole îmi doresc!

Primavara BlogAwards

     Primăvara se numără bobocii, spune o vorbă veche din popor. La doamna Cozma se numără articolele. Din dorinţa aprinsă de a îmi exersa pasiunea şi de a mă dezvolta pe acest plan, am dat un search la totştiutorul Google şi aşa am dat peste concursul Primavara BlogAwards 2017, care se desfăşoară în perioada 23 Martie – 1 Mai 2017. La acest eveniment poate participa orice blogger care respectă şi îndeplineşte cerinţele fiecărei campanii în parte. Fiecare blogger îşi poate alege individual la câte campanii să se înscrie. Teoria mea, cât mai multe cu atât mai bine, nu ştii niciodată de unde sare norocul. Chiar dacă nu câştigi, măcar îţi exersezi pasiunea. Fiecare campanie îşi are premiile ei, dar bloggerii care vor aduna cele mai multe puncte şi se vor clasa pe primele 10 poziţii ale clasamentului evenimentului Primavara BlogAwards 2017, vor fi răsplătiţi cu premii suplimentare, acordate de sponsori.  Premii de premii, gadgeturi şi accesorii utile nouă, bloggerilor.
Dacă v-am făcut curioşi, dacă credeţi că puteţi scrie ţinând cont de cererile sponsorilor, puteţi accesa  http://www.blogawards.ro/. pentru a vedea despre ce este vorba. Ştiţi cum se zice, pofta vine mâncând şi când este vorba despre o poftă intelectuală, nu ai cum să o refuzi.

Primăvară cu multe articole îmi doresc! 

luni, 3 aprilie 2017

Minisuperbloger cu maximari visuri

     Blogerul din faţa dumneavoastră, care între timp a ajuns un minisuperbloger, este o persoană visătoare, incurabil de romantică,  care adoră vara, soarele, apa, nisipul, plaja. Când mă gândesc la aceste elemente existenţiale pentru mine, mă gândesc la un loc exotic, un loc specific verii, un loc unde mereu este cald, e soare, e bine. Visez  de când mă ştiu cu ochii deschişi la o excursie într-o destinaţie exotică, chiar dacă ştiu că bugetul de bugetar nu îmi permite acest lux. Însă a visa este gratis, este benefic minţii şi mă menţine pe linia de plutire.
       Aşadar eu visez la zile de relaxare,  zile în care să fiu răsfăţată de natură, de razele soarelui, de nisipul fierbinte să nu duc grija zilei de mâine, pentru câteva zile să uit de tot, să profit din plin de plimbările romantice pe nisipul atât de fin şi fierbinte,  să mă bucur de bronzul puternic ciocolatiu dat de soare, să stau pe şezlog şi să visez, să mă bălăcesc ore-n șir în apă, îmi place să stau în apă, ce vorbesc că îmi place. A-D-O-R !!
      Căutând printre ofertele celor de la Vacanţe Speciale, am descoperit o sumedenie de destinaţii de vacanţă şi oferte turistice care mi-ar bucura sufletul, însă una dintre destinaţii m-a făcut să devin captivă imaginilor şi vă spun pe drept cuvânt mi-am petrecut mai bine de jumătate de zi, admirând pozele. Vă arăt poza care mi-a făcut inima să salte şi imaginaţia să nu cunoască limite!
Sursa foto : vacantespeciale.ro

Eh! Ce spuneţi?! V-am avertizat că urmează o poză care vă lasă fără cuvinte, dar cu dorinţe multe.
Paradisul acesta pe pământ se află pe litoralul privat al Insulei Kaafu din Atolul Male de Sud, numit Cocoa Island Maldive. Cocoa Island este situat la  o distanţă de aproximativ 31 km, o călători de 40 de minute cu barca cu motor de la  Aeroportul Internaţional din Male.   
      Locul acesta mirific oferă o cazare de lux pentru cei care doresc să se odihnească şi să se relaxeze. Este locul ideal pentru luna de miere. Chiar aş vedea doar miere, norişori roz şi puf  în faţa ochilor dacă aş ajunge într-un asemenea loc feeric. Totul pare desprins dintr-o la altă lume. Mi-aş petrece orele de citit şi scris în hamac, profitând de uşoara adiere a vântului, seara cu un cocktail din fructe exotice aş sta în apa cristalină să privesc apusul. Cred că este cel mai minunat joc al naturii, despre răsărit nici nu vreau să vorbesc, într-un asemenea loc, cred că rămâi mut şi mult prea mic în faţa minunilor naturii.
        M-aş lăsa răsfăţată la centrul de spa şi wellness şi am văzut că au şi sală de fitness aşa că mi-aş menţine tabietul de acasă.
        Mă gândesc să aş încerca ceva nou în viaţa mea așa că tot hoinărind prin descrierea acestui paradis, am descoperit că locul acesta minunat are două recife private dedicate scufundărilor.
    Piscina infinită de care dispun, te lasă fără cuvinte, apa cristalină a oceanului cred că creează dependenţă.  Dependentă aș deveni și eu dacă aș ajunge într-un asemenea rai. Cred că m-aș îndrăgosti iremediabil de culoarea apei, de aerul proaspăt și curat. De razele arzătoare ale soarelui, de liniștea care te-nconjoară. Da, liniștea aceea de care ducem cu toții lipsă. Cred cu tărie că acest loc este o oază de liniște, este un loc în care te poți regăsi cu siguranță, un loc în care te poți întâlni cu sufletul tău. O vacanță care îți rămâne adânc întipărită în minte. Un loc de vis, un loc în care te simți ca în al nouălea cer.
        Dar minisuperblogerul visează în continuare şi vă las şi pe voi să descoperiţi destinaţiile oferite de CND Turism.
    Vacanţe însorite vă doresc !! 


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017
Proba nr 13

Pasiune, pune pasiune!

          „Numai o pasiune puternică, unică, nezdruncinată dă preţul adevărat vieţii.” Liviu Rebrean u       Pasiune, pune pas...