miercuri, 26 aprilie 2017

Finalistă, draga mamii!!

- Am terminat, sunt finalistă- mamii!! Aşa mi-am început dimineaţa.
- Ţi-am spus eu, că eşti în stare, spunea mami pe un ton blând.
Aşa este, ea a crezut mereu în mine. Pe la 17 ani, am început să scriu poezii, păstrate ascuns de lume într-un caiet vechi cu copertă cartonată cu pagini uşor îngălbenite. Am scris şi în limba maghiară, poezii chiar drăguţe, dacă mă gândesc că nu m-a învăţat nimeni să scriu în limba maghiară, am mai gafat eu, ce e drept unele cuvinte, mai ales că "rânduri " şi "bere" se cam scriu la fel, nişte diacritice fac însă marea diferenţă dintre ele.
Apoi anii au trecut, iar flacăra scrierii din mine s-a pierdut pe drum. 
 A apărut în viaţa mea Dl Fibrom Uterin. La îndrumarea unei prietene am început să citesc despre Noua Medicină Germană şi ce să vezi? Fibromul Uterin = Problemele care afectează aceste organe sunt specifice femeilor care nu-şi folosesc creativitatea la adevăratul potenţial.
Aşadar şi prin urmare, am început să scriu. Iniţial într-o agendă, după care am început bloggul. Voiam să ofer cât mai multe detalii despre experienţa mea, deoarece eu m-am lovit de multe uşi închise când voiam să vorbesc cu cineva despre aceste temeri.
             M-am înscris la Super Blog,  pentru mine, pentru  a şti dacă chiar este ok ceea ce fac şi cum fac. Scriu din iulie pe blog, a fost primul meu concurs şi m-am clasat pe locul 37!! Am avut note peste 80, 97. Nu am ce comenta, deşi în unele locuri m-am simţit un pic depunctată doar pentru faptul că nu mă cunoştea juriul. 
Recunosc, cel mai frică mi-a fost de ultima probă, am luat 86 de puncte şi mi-a umplut sufletul de fericire!! 
Sunt finalistă! Nu m-am dat bătută la unele note de 80. Am continuat crezând în mine!
Înseamnă că fac bine ceea ce fac, înseamnă am stofă pentru a scrie şi să vă spun un mic secret sunt super mândră pentru că sunt unguroaică, 100% :) , iar acest lucru când eram mică îl percepeam drept handicap. Acum însă sunt foarte mândră!! 
Deci finalista mamii, nu se dă bătută, abia aştept sesiunea din toamnă :D Promit că mă voi strădui muuullt mai muuuullltt!!
YYYYYuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ending!!!!!!

marți, 25 aprilie 2017

Ce mi-ai făcut stil de viaţă sănătos????

         Şi până acum aveam probleme la mansardă (ştiu din spusele altora, că eu mă simt bine aşa cum sunt). Mnoh acum ei sunt şi mai satisfăcuţi că eu m-am ţicnit, iar eu sunt mai mult decât fericită şi încântată de noua mea variantă. 
 Cei care mă cunosc de mai mulţi ani, ştiu foarte bine despre mine că nu aş fi renunţat nici în ruptul capului la machiaje şi unghii. Unghii cât mai lungi, colorate, pictate, care mai de care. Eh! Am trăit-o şi pe asta dupa 5 ani de zile am renunţat la ele.Consider că nu mă mai reprezintă deloc!
Primul lucru dimineaţa este micul dejun!! Sacru şi sfânt!! Apoi până la 07:40 trebuie să am prânzul frumos aranjat în cutiuţe!! Musai!! Dacă mergem la cumpărături, primordiale sunt fructele, legumele şi carnea!! 
Astea sunt nimicuri, pe lângă faptul că eu care mi-am cumpărat adidaşi pentru 3 luni, iar acum am ajuns să dau mai mult pe hainele "de sală" şi mâncare decât pe farduri şi haine normale.
     Ţăcăneală nu glumă!!!
Dar vă spun ceva! Simt că am ajuns acasă! Am ajuns la varianta mea perfectă, mai am de cizelat dar sunt pe cel mai bun drum!!
Lifting AND school. X2. Lol, who am I kidding. My free time? I rarely share without a purpose. Feel special.:
Sursă foto: Pinterest

duminică, 23 aprilie 2017

Chinuie-te, pentru că poți !!!
„A începe un nou drum ne poate speria. Dar după fiecare pas pe care-l parcurgem, ne dăm seama cât era de periculos să rămânem pe loc” – Roberto Benigni


          Trăim o viață obișnuită și credem cu tărie că este exact ce ne dorim, ducem fiecare zi plină de nemulțumiri, plină de neajunsuri însă nu facem absolut nimic pentru a schimba această stare.
         Apoi ne trezim poate mult prea târziu și ne dăm seama câte lucruri am pierdut din teama de a nu pierde.
            Câte ocazii am ratat pentru că ne era teamă să ne abatem de la drumul pe care poate nu noi, ci cei din jurul nostru îl considerau drumul perfect pentru noi.
           Așa eram și eu, consideram că tot ce este nou nu este pentru mine, zona de confort era perfect amenajată încât să nu-mi lipsească nimic, asta până-n ziua aceea magică când totul s-a schimbat. Acum spun că spre binele meu. Nu mă mai gândesc la cât de confortabilă este viața mea acum ci îmi doresc să parcurg cât mai mulți pași, cât mai multe drumuri spre cât mai multe reușite și împliniri.
        Era un real pericol să rămân acolo unde eram. Dar atunci nu știam ce înseamnă ambiție, voință și putere.
    „Chinuie-te pentru că poți!!” ,  sunt cele mai frecvente cuvinte pe care le aud la antrenament. Înainte nu le ascultam cu interes, până am început să le conștientizez, nu doar să le ascult pentru că niște cuvinte spuse la momentul potrivit te fac să muți și munții din loc.
Gândiți-vă un minut la tot ce nu vă place în viața voastră, nu veți reuși să-l schimbați până nu vă schimbați atitudinea și gândirea față de acea situație, până atunci totul va rămâne la fel. Fiecare pas al vieții trebuie să ne urce cât mai aproape de tot ce ne dorim să devenim, tot ce ne dorim să fim! Dacă simți că nu este drumul tău, poi „chinuie-te” și fă-l să devină!!!
See this Instagram photo by @risebeyond.fam • 710 likes:
Sursă foto: Pinterest

Pasiune, pune pasiune!

          „Numai o pasiune puternică, unică, nezdruncinată dă preţul adevărat vieţii.” Liviu Rebrean u       Pasiune, pune pas...