Jurnal de bucătărie Micul dejun
Bine V-am regăsit, Azi vin cu o rețetă delicioasă, un mic dejun care cu siguranță va fi pe placul întregii familii. E vremea merelor acrișoare așa că acum profităm la maxim de ele adăugându-le în diverse combinații. Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 150 gr tărâțe de ovăz 1 linguriță seminețe de chia ( opțional) 300 ml apă 2 mere mici Scorțișoară ( în cazul în care sunteți alergici puteți căuta altă variantă, ca de exemplu un gem de casă) Combinație de semințe: in, cânepă, floarea soarelui, dovleac Mod de gătire: La foc mic se pun tărâțele de ovăz cu apa și lingurița de chia, se amestecă cu o lingură de lemn pentru a nu se prinde de fundul vasului. În ultimele minute de fierbere de adaugă cele 2 mere date pe răzătoare și se amestecă continuu. La servire se poate adăuga scorțișoara sau o linguriță de gem de casă ( de preferat). Apoi se pun semi