Postări

Se afișează postări din iunie 23, 2019

Jurnal de bucătărie Micul dejun

Imagine
Bine V-am regăsit,
Azi vin cu o rețetă delicioasă, un mic dejun care cu siguranță va fi pe placul întregii familii. E vremea merelor acrișoare așa că acum profităm la maxim de ele adăugându-le în diverse combinații.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

150 gr tărâțe de ovăz1 linguriță seminețe de chia ( opțional)300 ml apă2 mere mici    Scorțișoară ( în cazul în care sunteți alergici puteți căuta altă variantă, ca de exemplu un gem de casă)Combinație de semințe: in, cânepă, floarea soarelui, dovleac

Mod de gătire:

       La foc mic se pun tărâțele de ovăz cu apa și lingurița de chia, se amestecă cu o lingură de lemn  pentru a nu se prinde de fundul vasului. În ultimele minute de fierbere de adaugă cele 2 mere date pe răzătoare și se amestecă continuu.
       La servire se poate adăuga scorțișoara sau o linguriță de gem de casă ( de preferat). Apoi se pun semințele. Fiecare nutrient își are rolul lui bine definit în farfuria noastră!
        Pont: În cazul în care considerați că …

Să ne cunoaștem

Imagine
Ce veți găsi pe acest blog?

În primul rând gândurile mele, rândurile mele , poveștile mele, sfaturile mele, aici puteți afla mai multe Despre mine Veți găsi articole scrise pentru Concursul Super Blog la care mereu m-am calificat în categoria finaliștilorVeți găsi diverse articole scrise cu drag pentru/despre persoanele care au ceva de spus, ceva de arătat, despre evenimentele la care am participat Putem colabora cu drag dacă doriți, vă stau la dispoziție cu scriere creativă de texte pe diverse teme, doar să rezonăm :)
Pentru colaborări îmi puteți scrie la adresa cozmabeatrix@yahoo.com