joi, 23 februarie 2017

Pot, pentru că vreau !!!

Pot, pentru că vreau !!!
             Pot pentru că vreau, vreau pentru că pot !!
În anii de liceu scriam , scriam atât de mult și în  atâtea feluri. Îmi plăcea la nebunie să fac rezumatul cărților citite, să scriu compuneri care mai de care. Am organizat cu colegele de clasă un cerc literar unde fiecare își prezenta propriile creații. Scriam și în limba maghiară, iubeam în limba maternă și poeziile doar veneau de la sine, deși eu niciodată nu am învățat să scriu corect. Apoi le postam pe site-uri dedicate scriitorilor amatori, primeam recenzii pozitive, lucru care mă mulțumea enorm de mult și mă ambiționa. Apoi iubirea s-a stins, viața m-a schimbat, iar pasiunea mea s-a pierdut pe drum.
              Până acum, când datorită problemei de sănătate cu care m-am confruntat, am început să descopăr din nou pasiunea care zăcea ascuns în sufletul meu. Pasiune care nu se stinsese niciodată, doar că licărea prea încet.
Am început să scriu un blog, să le prezint și altor femei cum pot să ajungă la perfomanțele mele. Cum pot și ele deveni eroinele propriilor vieți. Cum poți să ajungi ce vrei prin propria voință.
             Acum vreau să devin super eroina vieții mele, așa că am luat un aer adânc și m-am înscris la competiție. Vreau să  văd cât de pregătită sunt, căt de puternică pot fi pe latura aceasta, să îmi forțez și aici limitele, că în altă parte deja sunt bine mersi cu forțatul. M-am înscris aici  http://jurizare.super-blog.eu/inregistrare
Vreau pentru că știu că pot , mult , mult mai mult, urmăriți-mă! Am să vă țin la curent!

miercuri, 22 februarie 2017

Care este scuza Ta?

            Zilnic primesc câte un compliment cu privire la viaţa care am ales să o trăiesc. Când sunt îmbrăcată mai sexy, toată lumea îmi spune cât de "ciudă" îi este pe corpul meu, ce bine că eu pot, că îmi permit. Ce rezultate "faine" am atins.
Fiind crescută cu prea mult bun simţ, le mulţumesc pentru complimente, pentru aprecieri, după care stau şi mă gândesc la răspunsurile lor, la scuzele pe care le invocă fiecare persoană pe care o întâlnesc.
Haideţi să vă spun ceva !
Nici mie nu mi-a fost uşor să ajung aici. Doar cei apropiaţi ştiu cum şi de ce, de unde am pornit.
Acum că nu mai sunt pe tratament medicamentos, merg cu  mai mare drag la antrenamente, dar locuind la 12 km de sală, depind în totalitate de soţul meu, ba chiar uneori de tati. Eu nu conduc de 10 ani ! Aşadar, este un sacrificiu pe care-l aduc atât eu cât şi soţul meu, pentru mine. Aşadar şi prin urmare, în momentul în care vezi rezultatele mele, să te gândeşti încă o dată care este de fapt şi în realitate scuza Ta!! Defapt de ce nu ajungi la un antrenament, de ce nu faci ceva care să îţi schimbe viaţa , asta dacă îţi doreşti cu adevărat. Nu contează ce faci, doar să faci ceva pentru tine ! Dacă doar stai şi priveşti , nu vei ajunge cu nimic mai înainte decât eşti acum. Totul depinde de cât de mult îţi doreşti schimbarea, pentru că scuze se găsesc la tot pasul!
Nu ai timp să îţi găteşti? Nu e nimic ! Comandă-ţi în loc de pizza, un piept de pui cu salată ! În loc de suc carbogazos o apă plată!
Sunt "n" alternative, doar că trebuie să vrei !!

Pasiune, pune pasiune!

          „Numai o pasiune puternică, unică, nezdruncinată dă preţul adevărat vieţii.” Liviu Rebrean u       Pasiune, pune pas...