Postări

Se afișează postări din iulie 3, 2016

Despre .. oameni in general

 Traim intr-o lume in care fiecare individ isi urmareste propriile interese, prea putin ne pasa de cel de langa noi, prea putin realizam cata nevoie are celalat de un cuvant bun, de un sfat,  de un ajutor.
            Categoria "Fratii" care se cearta intre ei pentru averi (case, pamanturi, vile, piscine, baniiiiii), iar la greu tulai doamne ce mult se iubesc. Nu se cauta cu zilele, lunile, dar la nevoie, uite cum iti stie numarul de telefon.
"Prietenii ", ei ce sa spui de prieteni, oameni care odata iti stiau fiecare miscare, fiecare gand, bucurie, durere, devin niste commenturi pe facebook, in rest nimic.
Sunt foarte putini carora le pasa cu adevarat, care stiu  ca atunci cand spui sunt bine, ca defapt ai nevoie de o ora de povestit, sunt foarte putini pe care ii poti suna la orice ora cu orice problema.
            Asa mult ne pasa de noi, incat uitam sa fim umani, uitam ca nu suntem singuri, ca cel de langa noi duce o lupta interioara, poate mult mai mare decat a n…

Despre …. Ziua Despartirii

14 iunie 2016, dimineata 06.30, pornirea, inainte intram pe la ai mei… nu, nu sunt cuvinte pentru a descrie, acel moment, tensionat, plin de lacrimi, eu ferm convinsa ca anestezia va fi lunga.….. da, da intr-adevar suna al naibii de copilaros, dar mnah, asta sunt eu.. ma stresez pentru orice, dar hai sa fim seriosi, operatie de 2 ore, somn profound, heyyy nu imi era chiar totuna… .deci sa revenim, pornim spre spital, ai mei raman in poarta, cu lacrimi in ochi dar mai ales in suflet si incearca sa ma linisteasca, ne vedem vineri cu bine !
Drumul pare al naibii de scurt (100 km) si hop..suntem in curtea spitalului… nu, nu vreau sa cobor din masina, sunt un copil razgaiat , refuz sa cred ca eu trec prin momentele acestea…..eu? ! care pana acum niciodata nu am fost in spital, nu am fost plecata de langa ai mei, nu ma vad in stare sa fac eu fata acestei situatii singura.
Intram in spital…. Pe hol zaresc inca 3 doamne, cu aceeasi privire plina de lacrimi, suntem chemate…. Sotii pot pleca, viz…

Despre cum mi-a schimbat Domnul Fibrom Uterin viața !

Despre cum mi-a schimbat Domnul Fibrom Uterin viața ! 4 Iunie
PublicPrieteniDoar euPersonalizatFamilieComuna Biharia, BihorVezi toate listele...Zona Comuna Biharia, BihorFacultatea de Stiinte Juridice OradeaColegiul National Mihai Eminescu OradeaÎnapoi
O discuție între prieteni stătea să-nceapă într -o după amiază de mai. Tema principală. ..Copiii
- Da ce mai aștepți? - era întrebarea de top pe care o primeam de obicei, deh ca ai 30 de ani, ai un serviciu stabil, casa ta, casnicie lunga, ai tai te pot ajuta ...
Da....asa e 30 de ani , căsnicie de 7ani , serviciu, casă, slavă Domnului 2 părinți sănătoși care da abia așteaptă sa fie bunici dat nu au făcut niciodată presiuni în aceasta privința.
Cariera la care visam încă din bancile facultății. ..ofițer de stare civilă. Woawww ce bine sună :)
O căsuță "mostenită" renovată după gustul nostru, cu sacrificii majore! Fără concedii, fără cheltuieli aşa de plăcere, fără luna de miere, fara iesiri in oras etc.
Tot ce lipsea era Bebele.
- H…