sâmbătă, 1 aprilie 2017

DOVE-dește că e senzațional

Vă întrebaţi cum se foloseşte?
Vă spun acum cât aţi spune zâmbeşte
Pui mâna sub dozator apeşi un pic, aşa uşor
Într-o clipă ai săpun, săpun cu parfum
Mâna să îţi fie catifelată şi curată...
Să te bucuri ziua toată !

       Ei da, am primit cu mare drag pentru testare pachetul BUZZ Dove care conține următoarele :
1 set de testare format din săpun cremă lichid DOVE Original 250 ml și  o rezervă Dove Original 500 ml
2 săpun cremă lichid DOVE  Original 250 ml pentru 2 prieteni sau colegi
5 broșuri informative și 1 prosop de mâini.
        Vă spun sincer că ambalajul m-a lăsat fără cuvinte. Cu o notă de eleganță aparte,  Buzzstore a dat dovadă din nou de profesionalism și respect față de ”agenții de testare” pe care îi are în dotare.
Prietenele meu au primit cu mare drag săpunurile cadou, după ce le -am povestit cât de fin este acest săpun. Eh bine, a venit primăvara, a început lucrul prin grădinița cu flori, a început mângâiatul pisicii non stop că doar acu e non stop aici în ușă și uite așa încet, încet ajung să mă spăl de cel puțin 20 de ori pe mâini. Am observat de la un timp, că săpunul obișnuit îmi usca mâinile foarte tare. Am început să folosesc diverse creme pentru realibitarea situației, pe moment reușeam, asta până când am intrat in posesia kit-ului de la Dove, #buzzdove, care mi-a salvat mâinile de la eșec. Folosesc produse Dove, dar săpun lichid nu am folosit până acum, doar varianta solidă. Însă de acum înainte va fi un must-have, mai ales pe perioada verii.
     Textura fină vine la pachet cu  o mireasmă de parfum și unde mai pui că îți și catifelează mâna. Ce mai! un adevărat aliat al mâinilor noastre!
      Spălatul pe mâini este unul dintre cele mai importante lucruri, învățăm asta de mici copii, cred că fiecare dintre noi a rămas în minte cu acele cuvinte, pe care unii dintre noi care deja au copii îl folosesc destul de des  ” Te-ai spălat pe mâini? Să te speli bine că te -ai jucat cu câinele, să nu te pui la masă fără să te speli pe mâini” și lista poate continua. 
 Cu Dove, acest lucru devine simplu, mai ales că săpunul cremă lichid Dove, conține 1/4 cremă hidratantă, ca tu să te bucuri de o piele fină și catifelată.
Așadar, toată lumea la spălat pe mâini!
Recomand să încercați cu încredere, nu vă veți regreta

joi, 30 martie 2017

Când dai de greu, vezi pe cine ai alături!

      Când alegi să scrii despre lucruri reale, alegi să îţi deschizi sufletul în fața cititorului, defapt așa a luat naștere și blogul meu, din dorința de a îmi deschide sufletul în fața femeilor care așteaptă un sprijin când se luptă cu o problemă de sănătate mai serioasă.
    Știam că urmează să mă operez, dar nu știam costurile intervenției chirurgicale. Costurile suportate cu tratamentul medicamentos pe 6 luni şi toată perioada reorganizării vieţii mele din toate punctele de vedere ne-a afectat serios bugetul.  Din motive personale am optat ca această intervenție chirurgicală să aibă loc în străinătate. Cu o săptămână înainte de internare, am fost îndrumați către serviciul financiar unde am primit un calcul aproximativ cu privire la cheltuielile de spitalizare pe care urma să le suportăm în totalitate nefiind, cetățean al țării respective.     
     Ele includeau analizele medicale pe care le-am efectuat cu o săptămână înainte de marele eveniment, anestezia, operația propriu zisă, zilele petrecute în spital, dar totodată ni s-a pus în vedere și faptul că pot  apărea complicații care bineînțeles includeau alte taxe. Aşadar trebuia să ne gândim şi la o rezervă de bani, pentru orice eventualitate.
   Fiind în plin sezon de vară și un oraș destul de căutat de turiști, cu greu am găsit o pensiune pentru soțul meu, la un preț prieten cu bugetul nostru. Trebuia să luăm în calcul cazarea lui și asigurarea celor 3 mese pe zi. Am rămas uimiți când am tras linia finală, aveam economii, dar ne lipsea o parte din bani.
    Fără să le fi zis nimic prietenilor noștri, doar le-am povestit calculele primite, s-au oferit să ne împrumute cu suma de bani care ne lipsea. Ne-am bucurat enorm de mult ajutorul lor.
      Pe atunci încă nu știam de creditul urgent. Ne-ar fi prins foarte bine acest credit de nevoi personale mai ales că este un împrumut fără garanții.

 E bine de ştiut că există şi o astfel de oportunitate, bine, de cheltuit pe lucuri mai vesele.  Este simplu să aplici pentru un credit nebancar. Alegi suma maximă 2000 Ron, dacă eşti la prima aplicare poţi opta până la 500 Ron- Alegi data rambursării, maxim 30 de zile, completezi cererea online, confirmi contul tău prin email şi SMS, trimiţi documentele necesare prin contul tău, primeşti aprobare în cel mai scurt timă iar banii îţi sunt transferaţi în cont în aceeaşi zi. La data scadentă suma de retrage prin debitarea cardului, dar tu poţi plăti şi prin card bancar, numerar, virament bancar sau PayPoint.
Este o modalitate simplă de a intra în posesia unei sume, atunci când eşti nevoit să te împrumuţi şi aşa "Rufele" tale rămân în familie, nu ştie nimeni, cum te-ai descurcat, nu îţi cere nimeni socoteala.


Acest articol a fost scris pentu Sring SuperBlog 2017!
Proba nr 12

miercuri, 29 martie 2017

Unde ne mutăm? La ai mei sau la ai tăi?

      Am ajuns şi noi ca tot omul să ne căsătorim. Până aici, toate bune şi frumoase, miere, norişori roz, dar viaţa reală abia acum începe. Ce ne facem? Unde ne mutăm? La ai tăi sau la ai mei?!
Răspunsul venea categoric și deodată din gura amândurora - În chirie!!!!!
- Cum să vă mutați în chirie? întreba bunica mirată, când avem două case în curte? Renovaţi casa în care nu stăm noi şi e gata rezolvată problema voastră.
           Gata a fost şi tinereţea noastră. 5 ani de zile am tot făcut pe casă.
      Când am ajuns noi la ea, săraca casă era într-o stare, mai mult decât deplorabilă, fiind compusă din: 1 cameră și un hol nici casă nu o puteai numi. Pereții erau din chirpici, crăpați de îți intra mâna prin crăpături, geamuri din lemn, fără baie și fără bucătărie, podeaua era din pământ.  A trebuit subzidită în întregime pentru că era toată plină de igrasie. A trebuit să spargem pereţii, să eliminăm soba, să schimbăm geamurile, să săpăm fundaţii, să turnăm centură, să schimbăm acoperişul, să îndreptăm pereţii, să tencuim, să tincium, să gletuim , să vopsim, să o izolăm pe exterior, să ne facem încălzire pe cazan de lemne,. Să tragem instalaţia de apă pentru baie şi bucătărie. Eh! O nimica toată, dar aşa am obţinut 2 camere, o baie şi o bucătărie.
Tot ce am realizat, am realizat prin puterea noastră de lucru.
    Acum însă se schimbă povestea, urmează să ne mărim familia aşa că am vrea să mărim şi casă.
          Dat fiind faptul că ne dorim o casă definitivă la care să nu mai trebuiască să adaugăm în timp ne- am stabilit o întâlnire cu un proiectant de la
 care avea un portofoliu cu proiecte: proiecte caseși vile moderne. Acesta a  înţeles exact care sunt dorinţele noastre şi aşa căsuţa noastră a prins contur în desenele lui, în limitele bugetului nostru conform stilului nostru, ba mai mult ne-a spus  că ne va ajuta cu obținerea certificatului de urbanism .  
      Acum ne-am gândit să modificăm toată structura casei, deși vrem să menținem structura clasică dorim să o facem pe două niveluri.  La parter ne dorim un living imens  cu deschidere directă în bucătărie, unde să amplasăm o masă mare, pereţii dinspre curte îmi doresc să fie din sticlă, un birou cu o bibliotecă imensă și o baie pentru musafiri.   
    La nivelul superior camera copilului, să fie una luminoasă cu spaţiu mare de joacă cu dressing și cu baie proprie, o toaletă, o chiuvetă și o cabină de duș, dormitorul să cuprindă un dressing spațios și o baie cu o toaletă, o chiuvetă și o cabină de duș, în camera noastră am optat pentru un spațiu destinat sufletului meu, am tot văzut eu în filme, locul acela sub geam amenajat special pentru zilele în care îmi doresc să scriu sau să citesc, baia de  la nivelul superior va fi una cu o vană mare și un spațiu pentru depozitat, spălat și călcat haine.
    Am optat pentru încălzire în podea, dar de data aceasta am renunțat la clasica încălzire pe lemne, din motive de comoditate. Am ales un beci lung sub toată casa pentru toate murăturile și dulcețurile făcute mama și soacra și vinul făcut de tata și socrul.
     Am optat să ne facem o terasă ideală pentru serile de vară petrecute alături de prieteni, o piscină mică și cochetă, un foișor dotat cu toate cele necesare party-urilor de ”grătare”. Din fața casei și până la garaje, curtea va fi pavată cu dale, iar în spatele casei gazon și o grădiniță cu flori pentru pasiunea mea.
     Un spațiu de joacă pentru Kevin, cu nisip, tobogan și loc pentru mașinuțele lui. I-am spus proiectantului despre pasiunea soțului meu pentru unelte așa că ne-a și pus în proiect o anexă în capătul curții, raiul pe pământ pentru el, știu unde-l voi găsi :). Cățelul nostru a primit și el o căsuță elegantă, izolată cu vedere direct la poartă. Pisicile vor dormi în anexa soțului le-a permis să rămână acolo, dacă vor avea grijă să nu intre șoarecii. Proiectantul a înțeles exact care sunt dorințele noastre, cum ne-am dori să trăim într-o casă nici prea mare, nici prea mică, pentru 3 persoane, un câine și 2 pisici. Ne-a sfătuit când a simțit că trecem de cealaltă parte a realității, ne-a convins cu privire la cele mai bune alegeri pentru noi, nu ne-a lăsat să alegem aiurea, am ales un proiect de casă personalizată unde prețul a fost unul convenabil de la 5euro/mp, preț în care sunt incluse Arhitectura, Rezistența și Instalațiile.
  Urmează să ne apucăm de construit pentru că ne dorim cât mai repede să ne bucurăm de confortul unei locuințe noi. Visul nostru a prins contur și suntem nespus de mândri de realizările noastre.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017!
Proba nr 11

luni, 27 martie 2017

Ștrumpfița la sala de sport

         O dimineață obișnuită în satul micilor vietăți albastre. Soarele strălucește arzător pe cer, fiecare ștrumpf își începe dimineața cu ritualul bine obișnuit, florile stau perfecte sub geamurile larg deschise, firicelele de iarbă verde își revarsă mireasma peste sat, nimic nu pare să strice idila de început de primăvară.
         Ștrumpfița  se uită uimită în oglindă și își spune oftând  - 31 martie 2017 este data de lansare în România a filmului, ce mă fac? Trebuie să merg neaparat la sport, lansarea mă va găsi nepregătită, trebuie să fiu perfectă în noua mea rochiță, dar oare ce vor spune băieții când le voi spune că plec singură în oraș între oameni? Oare mă vor lăsa? Să le spun? Să nu le spun? Va trebui să plec cu mașina ștrumpfească, Istețul va avea cu siguranță de comentat, gata! nu îmi pasă de ei, plec.
       Își face ea frumos bagajul, își pregătește atent prosopel, apă, pantofi sport, haine sport și la drum.
- Unde, unde domnișoară? - sare Istețul repede în fața ei, aruncând la o parte grebla, că doar el acum tocmai se crede mare grădinar.
- Aa, știi, aa,poi cum să îți spun, știi poi eu vreau să merg la antrenament, la o sală de sport în oraș.
-Unde???!! - întreabă Istețul mirat, la A-N-T-R-E-N-A-M-E-N-T?!
- Ți-am spus, la antrenament, așa că te rog frumos lasă-mă să trec.
- Te avertizez, orașul nu este pentru o ștrumpfiță, nu te vei descurca singură, va fi foarte greu, te vor întâmpina aparate pe care nu le cunoști, am să vin cu tine, să îți arăt absolut tot, pentru că eu sunt un bărbat adevărat care le știe pe toate.
- Nu! Categoric nu, am să merg singură, zise Ștrumfița revoltată.
         Zis și făcut, peste o oră, Ștrumpfița ajunge la sala de sport. Privește speriată în jur iar în minte îi vin doar cuvintele Istețului- eu ți-am spus, nu te vei descurca, îți va fi greu, nu știi ce să faci. Ooo, nici vorbă sunt destul de isteață, de deșteaptă încât să mă descurc. Începe să se antreneze cu multă încredere, la sfârșitul orei este chiar lăudată de domnul care a ajutat-o. La întoarcere, Istețul o așteaptă plin de întrebări, dar Ștrumpfița mândră de rezultatele ei, îl lasă să vorbească singur.
        Seara la cină, le povestește tuturor despre prima ei zi de antrenament.
- Am pornit, după cum vă spuneam singură, liniște mare, nimeni nu are curajul să spună nimic.
- Chiar dacă eu am tot insistat să o însoțesc, - intervine Istețul, repede.
- Deci, te rog, nu te mai băga, dacă ascultam de tine nu plecam! Am pornit după cum vă spuneam cu mașina dar  mi s-a terminat benzina, a trebuit să merg 5 km pe jos, bine că mi-am lăsat tocurile acasă! Ooo, ce aventuri am avut, am pierdut autobuzul care mergea în direcția mea, apoi am fost nevoită să merg pe jos. Am urcat niște scări gigantice, dar noroc cu oamenii care m-au ajutat ori de câte ori am avut nevoie. Am trecut printr-un parc, acolo, m-au atacat și alergat niște câini foarte entuziasmați, ufff, am scăpat totuși vie, că m-a remarcat un copilaș și m-a luat pe bicicleta lui. 
          Am ajuns într-un final la sala de sport, chiar mă gândeam să mă întorc,  la cât am alergat, eram total epuizată,  la intrare era o tinerică simpatică care m-a recunoscut și mi-a arătat vestiarul, mi-a explicat cum pot folosi aparatele, uh, vă spun că unele sunt doar pentru oameni mari, pentru mine erau prea grele, apoi mi-a prezentat un antrenor care m-a ajutat să găsesc ganterele pe mărimea mea, mi-a arătat sala și uite așa  m-am descurcat de minune.
- Cum adică te-a recunoscut? de unde?
- Poi la intrarea în sală era un afiș, stai să vă arăt i-am făcut o poză.
M-au întrebat câte ceva despre aventură.
Le- am spus că se numește: ” Strumpfii: Satul pierdut” , dar mai multe detalii nu le-am dat, i-am invitat la lansare, mi-au propus ca de acum încolo să fiu imaginea sălii lor. Vă dați seama? Sunt dublu vedetă!!
       Vai băieți trebuie să veniți și voi! E așa hazliu, a fost aventura mea cea mai ștrumpfulească pe care am trăit-o singură, mi-a plăcut tare mult.
         Știți ce băieți?! eu merg și mâine! Trebuie să fiu o ștrumpfiță îngrijită și puternică, dacă vine Gargamel  în sat când voi sunteți plecați?! ce mă fac? Vede că sunt mereu cu rochiță și tocuri și probabil consideră că nu am destulă putere, dar se v-a înșela amarnic, că de acum sunt o Ștrumpfiță cu fiță de sală!! 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017!
Proba nr. 10

Pasiune, pune pasiune!

          „Numai o pasiune puternică, unică, nezdruncinată dă preţul adevărat vieţii.” Liviu Rebrean u       Pasiune, pune pas...