Listă lungă, timp puțin

 Venirea lui baby K pe lume nu ne-a luat prin surprindere. Ne-am pregătit  timp de 5 ani ... așadar toate erau bine aranjate în capul meu, până a venit momentul cel mare al cumpărăturilor.

 Datorită poveștii de viață am fost destul de precauți și atenți, noi am lăsat totul pentru ultimul trimestru. Am avut și un pic noroc pentru că astfel garanțiile lucrurilor pornesc de la data achiziționării, pot spune că am câștigat câteva luni :)

Am avut o listă bine pusă la punct. Pe primul loc erau pătuțul, căruciorul, cântarul, cădița, caruselul muzical pentru pătuț, baby nest, balansoarul și toate mărunțișurile care s-au dovedit a fi o reală provocare pentru doi adulți care n-au schimbat un scutec la viața lor. 

Știați că 

📌sunt mai multe tipuri de scutece și servețele umede iar dacă n-ai schimbat un scutec la viața ta poate fi o reală avalanșă de informații.

📌sunt  biberoane anticolici? și tetine cu numere pe ele?

 📌sunt bețișoare  de urechi cu opritor, special pentru bebe?

📌sunt  încălzitoare și termosuri pentru biberoane? 

📌 termometru special pentru bebe cu vârf flexibil

📌 este batista bebelușului?! și nu, nu este o bucată de material, ci un dispozitiv care se pune la ...aspirator, era să leșin la prima încercare dar bebe râdea...

Vi-am spus că a fost o reală provocare. 

  Dar pentru că ne place să călătorim am dorit să -l știm în siguranță pe baby K, așa că am ales și scaunul auto încă de pe atunci.

Am ținut foarte mult cont de calitatea produselor alese, chiar dacă au costat mai mult decât ne gândisem inițial am vrut să fie totul perfect pentru sosirea celui mic.  

Am optat pentru a sta în aceeași cameră cu el, lucru pe care nu-l regrătăm nici acum, la aproape 8 luni de când ne umple zilele cu dragoste.

Am cumpărat direct din magazin: pătuțul și salteaua, căruciorul, scaunul auto, după multe  căutări atât în mediul online cât și fizic. Aveam unele obiective de care trebuia să ținem cont. În privința pătuțului, ne interesa spațiul pe care-l ocupa, să fie cât mai mobil dar în același timp să fie și elegant. Am ales un colț din cameră unde am pus atent pătuțul cu salteaua de cocos și cu apărătoarea atent aleasă.

Căruciorul trebuia la fel să  cumuleze mai multe aspecte. Să fie cât mai ușor de manevrat, să fie ideal pentru teren accidentat, să fie 3 în 1, aaa și să încapă în portbagaj. Nu sunt alegeri ușoare, toată lumea vine cu sfaturi, dar ... cel mai bine ne-am consultat cu lista de cărucioare de pe site-ul BeKid. Neapărat am vrut să fie cu mâner reglabil, pentru că eu sunt mignonă și întradevăr mă deranjează când preiau conducerea după soțul meu :D. Căruciorul ales are o geantă ideală pentru ieșirile la plimbare, suport pentru sticluță, husă de țânțari, husă pentru picioarele lui bebe K în sezonul rece.

Sursă foto: BeKid



Pe lista noastră se afla și un cântar. Am ales un cântar de copii produs de Beurer. Este ușor de folosit, bebe are loc ideal pentru a sta comod, capacitatea maximă este de 20kg, chiar  văzusem ulterior că și pediatra lui K are același model, deci nu dăm greș cu cântărirea lui. 

Am încercat să nu „sărim calul” cum s-ar spune, dar fiind vorba de primul copil, a fost mai greu de am realizat așa că am luat la rând fiecare categorie de produse să fim extra siguri că nu ne scapă nimic. 



BeKid este unul dintre cei mai importanți furnizori din România de produse pentru copii. Magazinul online www.bekid.ro conține peste 60.000 de produse, alese după calitate și siguranță. Magazinul se diferențiază de alte magazine de profil prin livrarea rapidă, calitatea produselor, selecția și diversitatea de produse, serviciul de clienți care cunoaște foarte bine produsele, confidențialitate și securitate, informații detaliate și review-uri reale din partea clienților. Este primul magazin online de profil care a acceptat plata produselor prin Bitcoin și Ethereum, cele mai folosite două monede virtuale din lume. Este primul magazin online din România care a introdus căutarea vocală pe site.



Nu regretăm alegerile făcute, s-au dovedit a fi cele mai bune. Ne spune asta zilnic zâmbetul jucăuș al celui mic. 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut