Părăsirea zonei de confort!

  Una bucată cuplu tânăr fără copii, cu o căsnicie de 10 ani, tabieturi bine formate, zona de confort nu prea părăsită, plecări rare și acelea prin țară în locuri cunoscute, sigure, consumatori de mâncare tradițională, conservatori dea dreptul ... acum o facem lată!
 Azi părăsim zona de  confort ... și nu doar, părăsim și continentul ... vă întrebați unde mergem și ce ne-a apucat?
   Ei bine, am ales să ne testăm limitele, să evadăm din tipare, noi care încă n-am părăsit bătrânul continent, acum ne -ndreptăm către .. Thailanda!

  Extreme Travel ne-au contaminat cu ofertele lor de excursii personalizate.
 Fondatorii acestui concept, sunt prima și principala firmă din România specializată în acest gen de expediții care timp de 10 ani au avut peste o suta de expediții realizate și sute de români au ajuns alături de ei pe vârfurile lumii: Kilimanjaro, Mont Blanc, Elbrus, Aconcagua până la Capătul Lumii, în Țara de Foc.
   Am ezitat câteva zile, apoi ne-am decis, pornim!!!! Aniversăm 10 de ani de căsnicie, am tras din greu în anii aceștia, am trecut prin multe greutăți așa că a venit timpul nostru.
   Ne-am dorit să facem o nebunie, o aventură despre care să povestim cu sufletul la gură mulți mulți ani când ne vom întoarce. Ne-a plăcut ideea de a vizita o sumedenie de insule exotice! 

    Pentru prima dată ne-am ales un circuit, timp de 14 zile vom avea program bine stabilit!
Am ezitat un pic, pentru că ne făcea cu ochiul și turismul de aventură , am avut 3 opțiuni, o expediție în Africa de Sud , Everest Base Camp și circuitul din Thailanda.
    Thailanda este una dintre cele mai frumoase țări de pe glob fiind considerată cea mai vizitată țară de pe glob. Circuitul nostru a început în Bangkok, capitala Thailandei, un oraș aglomerat, plin de viață, un oraș foarte exotic.

    Din Bangkok cu autocarul am mers către Ratchaburi unde am vizitat piața plutitoare. Am fost foarte entuziasmată, n-am mers cu autocarul de vreo  12 ani ... a fost o adevărată aventură, spun asta pentru că atunci încă nu știam ce urmează :)
Următoarea stație a fost în Kanchanaburi de unde cu bărcile am urcat pe râul Kwai până în inima junglei, unde am întâlnit complexul plutitor Jungle Rafts. Acum cred că înțelegeți de ce spuneam la început că va fi aventura vieții noastre!
   Eu, care nu urc pe un tobogan, am urcat într-o barcă, dar vă spun sincer că priveliștea care ne-a așteptat a meritat fiecare clipă.
   Ce așteptam cel mai mult? Călăria pe elefanți, iar domnul C, așteapta aventura cu canoe pe Râul Kwai.
  Conform programei următoarea oprire a fost în Ayutthaya unde am vizitat ruinele fostei capitale a Thailandei.
   Ultimele zile ale circuitului le-am petrecut la liber pe insula Koh Samui. Ce am vizitat aici? Statuia uriașă a  lui Buddha, templele budiste, Parcul Namuang, Templul wat khunaram. Am stat pe plajă, am profitat de fiecare clipă trăită aici, am mâncat creveți, am mâncat fructe, foarte multe fructe, banana mici, ananas, mango, papaya, domnul C a fost foarte încântat, majoritatea mâncărurilor erau picante!
   Nu cred că există vreo clipă pe care să o regret! A fost cea mai mare trăire a noastră! A fost ceea ce ne-a deschis ochii că trebuia să facem acest pas mai devreme, trebuia să simțim acești fiori, dar nu este târziu, suntem mândrii de noi! Vă sfătuim să încercați să vă depășiți limitele! Măcar o dată în viață un astfel de pas, veți vedea că vă face bine ca și cuplu, dar mai ales pentru dezvoltarea voastră personală, să vă depășiți limitele!
Aștept pozele voastre din cele mai tari experiențe trăite! Să profităm la maxim din ceea ce ne oferă viața.
P.S dacă nu aveți curajul să părăsiți țara, Extreme Travel vă pune la dispoziție excursii cu ghizi autorizați pe trasee clasice și pe trasee nemarcate, spectaculoase! În fiecare weekend vă așteaptă cu un nou traseu!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut