Energie pozitivă pentru o viață sănătoasă

        De curând am reușit să-nțeleg cât de mult contează puterea gândului pozitiv. Cât de important este faptul că dacă dimineața mă trezesc cu gândul la ceva frumos, atunci ziua aceea îmi va fi încărcată cu super energii pozitive. Degeaba mă stresez în trafic, nu voi ajunge la serviciu mai repede, degeaba sunt supărată că afară este vreme mohorâtă, vremea va contiua să fie așa. Așadar, fiecare gram de energie pozitivă trebuie să pornească de la mine, din interiorul meu, iar dacă eu eman starea aceasta pozitivă, în jurul meu totul va fi mai vesel iar eu voi fi mai câștigată.
    Trebuie să încercați și voi neaparat. Dimineața, când vă trezește ceasul, scuze alarma de la telefon, să nu vă gândiți ! ”off din nou o zi la serviciu, iar va fi aglomerat în trafic, iar va fi nasol cu atâtea deadlineuri”  Nu! Vă treziți și vă zâmbiți în oglindă cu gândul la o zi senzațională!
    La noi în casă totul emană o stare de bine, pentru a nu cumva mă abate de la drum, mi-am decorat casa cu citate motivaționale, cuvinte puse exact acolo unde ne petrecem cel mai mult vremea, astfel că avem mereu în vedere ceea ce ne dorim. Simple cuvinte gen ”Visează” ”Crede” ”Descoperă”
    Casa noastră emană și ea aceeași energie ca și noi. Din păcate nu a fost tot timpul așa, era și ea abătută, la o vreme la ploioasă se simțea depășită de situație, nu ne mai ajuta să ne simțim bine alături de ea, deși am încercat să o acoperim, tot abătută a fost, la temperaturi prea calde transpira mereu, lasăndu-ne fără o mare parte de energie, vedeam cu ochii cum energiile ei se scurg pe geamuri, cum petele urâte de mucegai îi acoperă pereții și oricât încerca săraca să rămână pozitivă nu reușea. Găseam noi soluții pentru moment, atunci îi reapărea zâmbetul pe buze, dar cum se schimba puțin vremea, totul începea din nou. Nu știam ce se-ntâmplă cu ea, noi consideram că am reușit să îi dăm cele mai bune soluții, dar vedeam mereu cu energiile îi scădeau, atunci am apelat la un audit energetic, care ne-a evindențiat soluțiile optime pentru scăderea consumului energetic. Pentru reducerea pierderilor de căldură am schimbat inclusiv izolarea terasei și instalațiile din subsol, am considerat că este necesar pentru că nu ne doream să pierdem nici un gram din energia noastră. Când spun noastră mă refer la noi și căsuța noastră. Am primit și un certificat energetic prin care am primit informații cu privire la profilul energetic al căsuței noastre. Acum, este mult mai ușor să știi ce fel de imobil îți cumperi, pentru că vânzătorul este obligat prin lege, să dețină acest certficiat energetic, din care să reiasă cum se află sufletul căsuței pe care dorești să o cumperi. Casele cu energii pozitive sunt cele care te atrag instant. Cum ai pășit în ele, îți vine să nu mai pleci.
   Mă bucur că am știut să interpretăm energiile transmise de căsuța noastră și că ne-am bazat pe ce ne-a spus domnul auditor energetic. Acum suntem toți plini de energii pozitive, zâmbim și noi și toată casa este plină de voie bună, fericire și mai ales căldură, căldură pe care o păstrează pentru noi, acum nu mai este derajntă de petele de mucegai, acum este fericită!


                         Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut