Showroom de stil de viață sănătos

Bună și bine v-am regăsit,

   Azi aș vrea să vă povestesc despre cum ajuns noi să ne mărim echipa și spațiul de prezentare.
Magazinul pe care-l dețineam s-a dovedit a fi prea mic, mai ales că aveam atât de multe lucruri de expus de prezentat și de inovat. 
   Nutriția joacă un rol importan în viața noastră, iar aceasta vine la pachet cu un stil de viață sănătos, care cuprinde mișcarea, gândirea pozitivă și bineînțeles alimentația.
    Îmi doream să pot combina aceste 3 elemente cu cât mai mare succes, așa că ne-am decis să căutăm un spațiu în care să ne simțim cu adevărat sănătoși din toate punctele de vedere.
După lungi căutări pentru a găsi cea mai bună soluție, am optat pentru : 


   Frisomat România este o companie româno-belgiană. Domeniul principal de activitate: Construcția de hale metalice.
    Frisomat România este printre puținele companii de construcții din România care acoperă întreg ciclul constructiv: Proiectează, Produce, Livrează ,Construiește / Montează hale metalice.
Noi am optat pentru realizarea unui Showroom Frisomat din categoria hale industriale.

De ce?

Simplu ...

Avantajele sistemului constructiv Frisomat – hale metalice prefabricate din oțel profilat la rece:

📍Posibilități nelimitate de personalizare, însă standardizate. Fiind un sistem constructiv modular, posibilitățile de îmbinare sunt diverse, acoperind o gamă foarte largă de nevoi.
📍Elementele constructive fiind ușoare, însă foarte rezistente, se economisește la transport (cost/tona transportată), la montaj (nu necesită utilaje grele de manipulare & rapiditate la asamblare), timp scurt de realizare a întregului proiect (clientul începe mai repede amortizarea cheltuielilor, față de construcțiile clasice).
📍Hala metalică este proiectată, produsă, transportată și montată de către Frisomat. În acest fel, partenerii beneficiază de expertiza Frisomat în toate etapele constructive. Se pot integra foarte multe opționale: uși mari de acces, luminatoare, copertine și console, mezzanine, poduri rulante, fațade vitrate, trape de fum etc.
📍  Materialele și montajul de calitate asigură eliminarea și/sau reducerea costurilor de mentenanță pe toată durata de utilizare/hală metalică. Se utilizează oțel de foarte bună calitate (S390 sau S 550), la grosime optimă, se aplică strat protector anticoroziv de Zn 275 g/mp cu +10% toleranță, pereții se realizează din tablă de 0,5-0,6 mm grosime sau panouri SW termoizolante de bună calitate.

Aceasta este esența conceptului FrisoArt. Hale durabile, fiabile, de calitate, care sunt personalizate arhitectural.
Sursă Foto: Frisomat

 M-am gândit la această variantă pentru a putea expune atât produsele din actualul magazin de alimente și suplimente , precum o serie de cărți și articole sportive.Va exista o zonă în care în fiecare săptămână va avea loc un workshop destinat pentru un număr de max 20 persoane în care chiar eu vă voi prezenta importanța unei vieți sănătoase, o zonă în care cei interesați vor putea experimenta gătitul sănătos cu produse direct din magazin, o zonă în care un antrenor de top va da sfaturi în ceea ce privește sportul și importanța lui, o zonă în cărți motivaționale la prețuri motivaționale.
Sunt atât de entuziasmată abia aștept marea deschidere la care vă aștept cu drag pentru vă prezenta în cel mai mic detaliu fiecare zonă pe care o vom amenaja cu câte o destinație specială.
📍Zona pentru workshopuri
📍Zona pentru gătire sănătoasă
📍Zona pentru consultații nutriționale
📍Zona pentru consultații sportive
📍Zona pentru comercializare alimente și suplimente naturale, cărți de meditație
📍Birourile noastre
Sursă foto: Frisomat


Până atunci vă doresc sănătate și să ne vedem cu bine în noul nostru centru de sănătate.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut