Sănătatea cere siguranță

   Sănătatea cere siguranță. Siguranța spațiului în care se desfășoară orice activitate care înseamnă sănătate este primordială. Nu poți asigura siguranța sănătății într-un spațiu neaerisit, nespălat, necurățat, neîntreținut.  

Igiena este cel mai important aspect, este primordial. Consider că noi cei care trecem pragul acestor unități ne simțim în siguranță în primul rând când vedem curățenia. Știți voi vorba aceea, haina-l face pe om!

Centrele medicale, cabinetele medicale, centrele fitness, saloanele de înfrumusețare sunt doar câteva exemple care ar trebui să pună cel mai mare accent pe igienă. Spune multe atât despre conducere cât și despre respectul pe care-l au față de pacienți respectiv clienți. 

Țin minte vizita avută la un cabine medical din Ungaria. La intrare flori frumoase în niște vaze imense, muzică ambientală, pe pereții sălii de așteptare poze care te motivau că ești în cel mai bun loc, toaleta?! îți venea efectiv să nu mai ieși de acolo. Altă muzică față de cea din sala de așteptare, hârtie igienică atent aleasă, așezată frumos, produse intime pentru femei așezate  pe rafuri în caz de nevoie, săpun lichid de calitate, servețele pentru mâini, dezinfectant. Am rămas uimită! 

Consider că igiena în astfel de locuri este cea care te face să te gândești la cei care conduc aceste unități. Acolo unde este lipsă hârtie igienică sau săpun lichid, clar nu au nici un interes decât material ... Consumabilele se pot cumpăra, asta nu ar trebui să fie un impediment pentru nici o afacere sau instituție.

De unde? ... 

Poi de exemplu de la ...

Medicale-Shop.ro, care este importator si distribuitor de consumabile medicale de înaltă calitate, iar magazinul  virtual este dedicat exclusiv pentru comenzi lansate de companii și instituții. 




Medicale-Shop.ro importă și comercializează următoarele produse:

- consumabile medicale cum ar fi : mănuși chirurgicale, seringi de unică folosință, ace seringă, leucoplast, etc.
consumabile pentru laborator cum ar fi: sisteme de recoltare, eprubete, urocultoare, coprorecoltoare, etc.
articole de unică folosință cum sunt: halate de protecție, botoși, bonete, mănuși chirurgicale, etc.
- articole din hârtie ca de exemplu: cearceaf din hârtie, prosoape de hârtie, role prosop din hârtie, hârtie igienică,  etc.
dezinfectanți medicali: dezinfectant pentru mâini, dezinfectant pentru suprafețe și instrumentar  etc.

  Pentru că din păcate în ultimii 5 ani tot „vizitat” cabinete medicale și spitale atât de stat cât și privat, atât în țară cât și în străinătate aș putea spune că din păcate există mari lacune în ceea ce privește igiena. Din păcate nu se pune atâta accent cât ar trebui, uneori cred că și pacienții greșesc.
Dar sperăm că în tot răul este și un bine iar această pandemie să ne învețe pe noi toți să fim mai atenți la igienă să folosim  mai des dezifectant, să ne spălăm pe mâini, acolo unde este nevoie să se insiste pe curățenie, pe igienă aici mă refer la unitățile sanitare și la saloanele de înfrumusețare.  
Sunt genul de persoană care preferă confortul ... iar confortul meu în astfel de situații constă în faptul să știu că se pune pe pat prosop nou pentru mine după pacientul care a fost înaintea mea, se folosește dezinfectant, cadrele medicale folosesc mănuși, îmi arată acele sigilate înainte de recoltarea sângelui, toaleta spațiului respectiv are condiții decente ( cel puțin hârtie igienică și săpun lichid).
  Îmi aleg atent cabinetele pe care le frecventez, tocmai din acest motiv ... consider că dacă se cere o anumită sumă pentru consultație / abonament sală sau pentru o procedură de înfrumusețare, condițiile oferite să fie optime, să-mi ofere siguranță și nu doar acum în contextul pandemiei ci așa per total.
Voi vă uitați la curățenie? Este pentru voi un criteriu de alegere a unui serviciu fie medical fie de înfrumusețare?

Până data viitoare, sănătate tuturor.

Articol scris pentru SuperBlog 2020



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

De la brunet la blond, de la blond la roșcat

Crăciunul în Lumină