Jurnal de sport: Antrenor World Jumping Kinga Garai





   La 31 de ani se poate mândri cu 2 fetițe minunate, un soț care o susține în tot ceea ce face, o afacere pornită de la zero din forțe proprii și un studio adresat celor care doresc să urmeze un stil activ de viață.

   Kinga Garai, a dobândit diploma de antrenor personal în anul 2017 iar de atunci se mândrește cu reușitele multor doamne care au călcat pragul studioului Zoe.





   În anul 2019, Kinga și-a dorit mai mult și a obținut o diplomă de antrenor world jumping, un proiect destul de nou în România. ”Săritul ritmic” pe o ”trambulină” te face să te simți din nou copil și în același timp să arzi niște calorii pe lângă multe alte beneficii aduse corpului uman.
 Acest tip de antrenament se face strict sub îndrumarea Kingăi, fiind un sistem destul de complex de 

mișcări.


De ce Kinga?

  Pentru că este conștiincioasă, pentru că are un zâmbet care te încurajează mereu, pentru că îi place ceea ce face și vine cu idei noi la fiecare antrenament, drept dovadă stă faptul că nu și-a întrerupt activitatea nici când a fost însărcinată, evident cu acordul medicului.

Unde o găsiți?

La Zoe Studio în Comuna Biharia județul Bihor.

Contact :


  Doamnele și domnișoarele care au lucrat cu Kinga se declară mulțumite de rezultate obținute iar acest lucru se vede pe zâmbetul lor și pe faptul că mereu studioul este plină la orele ei.
  Atunci când faci ceva din pasiune, se spune că nu va trebui să lucrezi nici o zi din viața Ta, Kinga a aflat acest secret iar acum e o femeie împlinită.


Cu drag despre ea,
Beatrix.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut