3 săptămâni fără antrenament .....

    Vă mai amintiți când vă povesteam despre cum mi-am cumpărat eu adidași pentru 3 luni, că deh, nu voi ajunge eu să mai fac sală după ziua cea mare (a se citi ziua, miomectomiei), ei bine.....acum vă povestesc despre cum m-au afectat 3 săptămâni fără antrenament, absentă motivată!!
Să începem totuși cu începutul. Din dorința de a avea un corp dar mai ales o minte puternică am ales să mă antrenez de mai multe ori decât înainte. Zis și făcut, până ce a apărut concediul, mai lung ca de obicei, am mers mai mult decât hotărâtă că voi alerga pe malul mării, mnoh dar scoicile de pe mal mi-au întors toate planurile, mai ales că bineînțeles cum să îmi duc eu adidași la mare... serios acuma?! 
Așa că, am rămas la plimbări, plimbări nu glumă, cam 10
km pe zi. Ajunși acasă cântarul arăta mai puțin decât la pornire. Yupiiiiii, corpul meu nu a avut de suferit, dar stai așa....ce se-ntâmplă, oi fi eu mai sensibilă, dar nici chiar așa. Eu sunt puternică, eu pot, eu sunt în stare...dar de data asta nu... au fost prea multe, mult prea multe întâmplările din ultima perioadă, în care nici nu am avut cum să mă eliberez de tensiune, și uite-mă, plină de îndoieli, plină de neliniște și lista poate continua.
Cum am reușit, azi, am și mers la sală. Am urmat sfatul d-lui antrenor ”când simți că nu ești bine, fugi...” e ceva de genul: fuga e mai ieftină decât psihologul. Misiune îndeplinită. Better?? Mnoh normal!! 
 Oameni buni, timp ai pentru ce îți dorești, iar dacă sănătatea ta nu este o prioritate, apăi nu știu ce poate fi. Îmi place la sală, sunt mai multe categorii de oameni, sunt cei care fac sală pentru că le place, pentru că este vital pentru ei, sunt cei care fac sală că sună al naibii de bine și dă bine și pe FB, și ăștia ca mine, oameni la o anumită vârstă cărora le-a dat viața o palmă peste ceafă și au realizat că .. upsiii.... dacă nu am timp pentru mine, pentru corpul meu, voi avea timp de stat prin spitale.

Enorm, enorm de mult contează să îți găsești, un fel de sport, prin care să îți lași grijile deoparte, un sport care să te facă să ai încredere, să ai forță, să devii cea mai bună versiune a ta.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut