Acu nu mai e pe caiet, acu e cu SmartCashPOS



Mai țineți voi minte cum era pe vremea noastră? Când fugeam rapid la cumpărături la boltul de la colțul străzii și tanti vecina ne trecea pe caiet că nu ne ajungeau banii și de cele pentru care ne-au trimis ai noștrii și de dulciurile care ne făceau cu ochii atât de minunat. Insipirați de aceste magazine, ne jucam în fiecare zi de-a magazinul, ne puneam marfa frumos așezată pe treptele scării de la bloc și vindeam de dimineața până seara. Ne plăcea să vindem, dar nici pe atunci nu ne plăcea să stăm la rând :))
Vremurile au trecut, bolturile s-au cam închis, caietele au dispărut iar noi acum stăm uneori la cozi interminabile pe la diverse super/ hypermarketuri la fel cum stăteam la abc-ul improvizat la scara blocului.
 Sunt genul de persoană operativă care are lista bine stabilită de acasă și nu se abate, merg mereu la țintă și mă enerva maxim când îmi terminam cumpărăturile în 10 minute, dar petreceam parcă o eternitate la casa de marcat. 
Uneori cozile păreau interminabile, ba nu se găsea codul de la produsul dorit, ba nu avea articolul cod bun sau chiar tanti de la casă nu vedea cifrele alea mici ascunse pe acolo și cea care trebuia să vină cu un alt articol nu găsea unul asemănător, ba se blochează taman când ar mai fi 1 articol de scanat și uite așa totul începe de la capăt...
Ehe .. mare ne-a fost surprinderea când la hypermarketul pe care-l freceventăm au apărut niște aplicații noi cu care doamnele puteau scana cât ai spune pește produsele de pe bandă.



Terminalele POS le ușurează doamnelor munca iar nouă timpul petrecut la casa de marcat, căci trebuie să recunoaștem, nimănui nu-i place acest lucru, iar acu cu pandemia nici atât nu ne place să stăm la cozi, să ni se sufle-n ceafă.


      SmartCash RMS este singura soluție software dezvoltată în România, care este utilizată în hypermarketuri. 

    Suita este folosită la toate nivelurile operaționale pe care acest format comercial extrem de complex le necesită.

   SmartCash POS este aplicația din suita SmartCash RMS responsabilă cu vânzarea produselor cu bon fiscal în regim de casă de marcat informatizată.

    Am simțit apoi diferența între acest magazin și altele la care nu erau implementate aceste sisteme. Cozile au fost mai lungi, chiar interminabile, atunci ne-am decis că nu vom părăsi magazinul nostru de suflet unde atât la raionul fructe-legume și carne lucrul merge operativ. 

Iar pentru că noi chiar ne facem cumpărăturile la magazinul mai sus menționat în județul Bihor :) prea multe nu aș mai avea ce adăuga decât faptul că se simte o îmbunătățire consideralbilă între ceea ce a fost și ce este acum ce la implementarea acestui nou sistem. Noi în calitate de clienți fideli ne declarăm mulțumiți de partea aceasta a cumpărăturilor.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut