Telefonul pe primul loc

      Trăim în era telefoanelor mobile, ne petrecem marea majoritate a timpului pe telefon.
 Dacă până nu demult îl foloseam doar pentru apeluri și sms-uri ei bine, acum deja ne putem plăti facturile direct cu telefonul ( bineînțeles cu aplicația necesară), putem să ne vedem cu cei plecați departe, putem să lucrăm de pe telefon și lista poate continua în funcția de necesitatea fiecăruia dintre noi.
    Telefoanele au captat întreaga noastră atenție și ne alegem cu mare meticulozitate toată protecția necesară. Eu  vă recunosc sunt foarte atentă la protecția telefonului, nu de alta dar am avut ocazia să sparg câteva ecrane, de zgârieturi nici nu mai vorbesc. De atunci e lege scrisă pentru mine! Cum am luat telefonul cum m-am documentat despre cea mai înaltă securitate :D Așa am dat peste cei de la SmartProtection  primul producator de folii din România care a deschis un shop special unde găsești folii premium pentru orice device de la folii pentru telefoane, pentru tablete, ceasuri smartwatch la diverse accesorii. Am și dat un search rapid pe site pentru o folie de protecție.
    Ei bine, folie de protecție, dar sțiți și voi sentimentul acela când la soare te poți uita dar la telefon ba??
Vă spun că acest sentiment e dat trecutului! Da, ați citit bine! Noul material revoluționar de la Smart Protection vă oferă în premieră protecție cu efect mat antireflex.
Și cum se prezintă această nouă protecție?
Cam așa:
  •  Duritate 6H la șocuri
  • Grosime de  0.2mm
  • Strat satinat mat antireflex cu auto-regenerare zgârieturi și protecție hidrofobic
  • Strat special calitate HD de redare a culorilor 
  •  Silicon activ pe tot spatele telefonului, pentru o aderență perfectă pe orice suprafață de device.

     Acum puteți sta liniștiți cu o protecție anti-glare, telefonul fiind protejat de atât de șocuri mecanice cât și de zgârieturi. 
    La cei de la SmartProtection Shop, veți găsi diverse  folii iar în cazul în care nu găsiți modelul în lista lor, se poate solicita o adăugare, e atât de simplu. 
Cum poți să ai și tu o astfel de minune  inovativă? Nimic mai simplu:
         Te uiți la folii telefoane,  selectezi categoria folie mată antireflex, alegi modelul dorit , adaugi în coș și gata!! Telefonul tău va fi protejat inteligent!

Tu cum îți protejezi telefonul? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut