Am pornit cu dreptul

    După mulți ani petrecuți în jurul casei, mai precis 7, am decis că este timpul să ne ocupăm și de noi. Eram tineri căsătoriți care au ales ca toți bănuții câștigați să-i investească în realizarea unei căsuțe și uite așa ne-am pus mereu pe locul doi.
   Am amânat mereu, concedii, ieșiri în oraș, ba chiar până și la luna de miere am renunțat. Așa se face că în  anul 2015, aveam să pornim pentru prima dată spre marea albastră.
    Eram fericiți și entuziasmați, plini de așteptări, plini de emoții. Prima mea vacanță , prima aventură, primul nostru concediu. Îmi amintesc că ne-am pregătit bagajele  cu o săptămână înainte să plecăm să fim siguri că nu uităm nimic acasă și să fim siguri că a început numărătoarea inversă. Am pornit la drum cu mari emoții, aveam să traversăm întreaga țară. Puteam să alegem să mergem cu avionul până în Constanța drum de maxim 1 oră sau să mergem cu mașina noastră, drum de mai bine de 10 ore. Am optat pentru mașină, ne doream să vedem partea cealaltă a țării, niciunul din noi nu a mai fost în partea aceea.
   Am notat în amănunt toate obiectivele turistice pe care să le vizităm pe drum. Treceam prin Brașov, București, la întoarcere Curtea de Argeș, Transfăgărășan, Sibiu, avem o țară atât de minunată atâtea zone de vizitat.
    Am ales ca destinație litoralul românesc, vacanța la mare,  mai precis  stațiunea Mamaia. 
  De aproape 22 de ani, Christian Tour creează câte un drum spre fiecare vis și, în acest timp, peste 1 milion si jumătate de români s-au bucurat de vacanțe perfecte. Și noi ne-am numărat printre acești fericiți români care au Dreptul la vacanță. 
   Am optat pentru un hotel care se află pe malul mării, cu acces direct pe plajă. Au fost cele mai minunate dimineți, luam micul dejun cu vedere la mare, un sentiment unic, briza mării, soarele auriu, mâncare delicioasă, specialitățile zonei. Ce ai putea să-ți dorești mai mult de atât? Nisipul atât de fin, atât de plăcut la atingere. 
Arhiva personală


A fost un vis, în fiecare dimineață am ieșit pe plajă să vedem răsăritul, este ceva mirific, este momentul acela în care îți dai seama că viața îți dă în fiecare dimineață o nouă șansă.

Am pășit cu naivitatea unui copil în apa mării, nu ne venea să credem că am reușit, am ajuns în sfârșit și noi în concediu. A meritat așteptarea. A fost o vacanță de vis, în fiecare seară ne plimbam pe malul mării, prin nisipul fin, admirând oglindirea lunii pe apă, muzica mării ne-a rămas intens întipărit în minte. După ce ne întorceam savuram un cocktail pe terasa hotelului ascultând formațiile care încântau în fiecare seară turiștii. Sentimentul acela când în fața ta se-ntinde infinit marea, ești alături de omul pe care l-ai ales să-ți fie alături toată viața, libertatea pe care ți-o insuflă diminețile de pe plajă, momentul în care apa mării îți atinge pielea, bucuria când găsești o scoică, lucruri minore ar spune unii însă cu o valoare sentimentală de nedescris. 

Cel mai minunat moment a fost însă cel în care am ajuns pe faleza Cazinoului, locul în care prezentul se împletește perfect cu trecutul. 
Și pentru că ne-a plăcut atât de mult am decis să revenim și peste un an. Am ales din nou vacanța cu Christian Tour

A meritat așteptarea, a fost vacanța perfectă. -am întors acasă cu un bagaj de amintiri, cu zeci de poze, cu locuri vizitate atent păstrate în suflet, amintiri atât de vii care ne-au unit și mai mult.


Christian Tour susține Dreptul la vacanță și câtă dreptate are!!!Este cel mai minunat drept! 
Vă invit să profitați la maxim de acest drept!




Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2019 ! 











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut