sâmbătă, 23 iunie 2018

Pasiune, pune pasiune!

         „Numai o pasiune puternică, unică, nezdruncinată dă preţul adevărat vieţii.”
Liviu Rebreanu
      Pasiune, pune pasiune în tot ceea ce faci. Pune pasiune unde ești și vei fi cel mai fericit om de pe pământ. Pune pasiune în felul în care îți servești cafeaua de dimineață, pune pasiune în gătitul micului dejun. Pune pasiune în munca pe care o ai, dacă nu poți, înseamnă că nu ești la locul potrivit. Pune pasiune când înveți în sesiune, dacă nu poți înseamnă că nu ești la specializarea potrivită!
   Pune pasiune în antrenamentele tale! Corpul tău îți va mulțumi. Pune pasiune în fiecare mișcare, în fiecare pas, în fiecare exercițiu, pune pasiune când te uiți în oglindă să îți placă ceea ce vezi. Pune pasiune la fiecare ridicare de ganteră, pune pasiune la fiecare genuflexiune care te învață să te ridici în picioare orice greutate ai ține în brațe sau pe umeri. Pune pasiune la fiecare săritură, la fiecare elan, vei vedea cum totul va prinde contur. 
 Pune pasiune în relațiile  cu oamenii, pune pasiune în felul în care vorbești, pune pasiune în relația ta, pune pasiune în joaca cu copilul tău chiar dacă ești epuizată. Pune pasiune! În orice faci, oriunde mergi, oriunde ești! Când înveți ceva nou pune pasiune! Când citești, citește cu pasiune, dansează cu pasiune! 
    Pune pasiune acolo unde ești, pune pasiune nu pentru că așa îți vei asigura un job sigur, bine plătit ci pentru că acel job este o pasiune pentru tine. Pune pasiunea din sufletul tău, nu din munca altora. Pune pasiunea sufletului Tău! Când însă simți că pasiunea nu mai vine, nu forța! 
    Pasiunea dă preț vieții! Pasiunea trebuie să vină din tine! Trăiește cu pasiune, iubește-te cu pasiune, iubește cu pasiune! Pe unde treci lasă o umbră de pasiune! Îmbracă-te cu pasiune, zâmbește cu pasiune! Fă totul cu o imensă pasiune, iar viața Ta va căpăta un alt nivel! 
     Nimic fără pasiune, nici o zi fără pasiune! 
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce s-a citit cel mai intens

     După o pauză (nu prea dorită) m-am decis să scriu din nou cu pasiune, din suflet pentru suflet. Am făcut rapid o analiză a blogului să...