Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut

 Bine V-am găsit, 


A trecut ceva vreme de când subsemnata n-a mai scris ... cel puțin nu pentru SuperBlog ... Nu că n-aș fi avut despre ce, dar parcă pe drum m-am mai pierdut. Apoi drumul m-a regăsit ... nu de alta dar suferința e mare și după cum tot spun, scrisul vindecă.

A fost odată ca niciodată o fetiță adorată de tatăl ei. Un tată grijuliu, protector uneori mult prea protector  care m-a învățat mereu ce e mai bun. Nu ieșeam din casă până nu spuneam poeziile frumos cu intonație, punct și virgulă. Eram mândria Lui cea mai mare!

Am prins drag de poezii, descrieri, versuri și povestiri. Am crescut și am început să scriu. M-am înscris la prima mea competiție de Super Blog și cum el nu avea acces la internet, îi printam de pe blog toate probele, le citea cu drag și spunea mereu, e fata mea!

Era cel mai mare fan al meu! Scriam pentru diverse concursuri și orice câștigam încercam să-l fac cadou pentru EL. 

Tricoul acesta l-am câștigat pentru el, nu l - a prea purtat pentru că nu i-am nimerit mărimea :D :D dar a fost tare mândru de el.



Voi scrie cât de mult voi putea despre EL, dar EL nu va mai putea să-mi citească rândurile ...El azi e o amintire, cea mai frumoasă și vie amintire, iar în amintirea Lui, pornesc acum pe drumul scrierii din nou.

SuperBlog, bine Te-am Regăsit! Sper să nu te superi că pasiunile mele în straie noi, pe alocuri vor avea iz de nostalgie, lacrimi și amintiri minunate.

Ahhh, cei care acum citiți prima dată rândurile mele, să vă spun despre SuperBlog ...Competiția a fost lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. 

Oameni faini care au ceva de spus se adună la un loc și scriu și scriu, cu sufletul cu tastatura cu pixul pe alocuri sau creionul scriu cum pot ei mai bine. Sunt și câștigători, defapt cu toții câștigăm chiar dacă nu lucruri materiale. Câștigăm șansa de a ne face auziți.

De asta îmi place mie adrenalina aceasta de neînțeles pe alocuri ...

1 Octombrie 2023, dacă ai și tu chef de scris te poți înscrie uite aici. De ce ai nevoie? Niște creativitate, un blog cu o vechime de minim 3 luni, să ai 18 ani, răbdare și calm :D Despre regulament poți citi chiar pe site. 

Așadar mă îmbarc cu voi, dragi blogeri și pornesc spre aventuri noi! 



Să înceapă competiția !!! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate