Vara viitoare ne așteaptă o mare aventură

   Ehe, bine v-am regăsit, azi vreau să vă povestesc despre ce plan nebun mi-am pus eu în cap. Acum că piciul meu deja fuge mai e puțin și-l vom învăța să meargă cu ... exact cu bicicleta. Nimic interesant până aici, ehe, dar dacă vă spun că una bucată mămică de 37 de ani nu s-a dat în viața ei pe bicicletă, ei na, asta e. Fata tatii, crescută într-un amalgam de păpuși și asta e. Dar acu, acu că am o extra mega motivație am zis că va fi musai să învăț și eu pentru că nu vreau să pierd nici o clipă din descoperile lui din aventurile celui mic în drumul lui spre a descoperi lumea. 

   Am început să ne facem planuri pentru anul care vine, drumeții, concedii, city break-uri și am zis că e momentul potrivit pentru a ne cumpăra niște biciclete și aventura poate începe. Asta ca să avem timp să ne familiarizăm un pic cu ele.

  Din discuție în discuție am ajuns să ne întrebăm totuși, cum vom duce bicicletele, noi, care până acu nici nu aveam nici un fir de asemenea gând, vom merge prin țară sau dincolo sau cum vom putea duce și bagaje și tot ...

- Voi n-ați auzit de AutoGedal? - ne întreabă un prieten pasionat de ciclism ..

- Este un magazin online care dispune de o gamă variată de produse pentru accesorizarea mașinii, de la cârlige de remorcare la scuturi metalice pentru protecție motor, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, covorașe auto, tăvițe de portbagaj și multe alte lucruri super faine pentru plimbări pe patru roți.

    Pentru produsele comercializate, AutoGedal oferă clienților posibilitatea montării în service-uri autorizate în peste 70 de localități la nivel național. Toate produsele comercializate beneficiază de livrare gratuită, în 24 de ore, cu posibilitatea de retur in 14 zile. Garanția minimă oferită este de 24 luni, ea putând ajunge până la de 60 luni.

   Ne punem noi pe căutat pe pagina de internet și eeee, exact. suport de biciclete ne trebuie nouă ca să putem porni în prima aventură a familiei noastre. 

Sursă foto: AutoGedal


   Cum va fi? Nu știu, cu emoții cu râsete și plânsete, cu julituri și plasturi cu figurine pentru pitic dar sunt sigură că va merita. Facem un itinerar cu ce vrem să vedem să vizităm, să explorăm. 

    Pentru început nu vom alege terenuri accidentate fiind începători dar vom alege parcuri colorate, alei înmiresmate pe unde să ne putem opri când vom simți că am obosit. 

    Va fi o aventură pentru toți trei, noi doi începători și tati care nu s-a mai dat cu bicicleta din prima tinerețe, dar acesta va fi mirajul aventurii noastre, să descoperim, să învățăm împreună. Dacă până acum plimbările noastre erau despre noi doi, sandale și pantofi cu toc cui, acum totul va prinde un nou sens.

Nu prea știm multe despre biciclete, deci va trebui să ne documentăm ce facem în caz de pană la roată sau ceva spițe defecte sau alte lucruri despre care noi începătorii habar nu avem. E bine când ai o nouă provocare în viața ta, simți că trăiești maxim, chiar dacă o asemenea aventură pentru unii ar fi ceva banal pentru familia noastră e o mare încercare plină de emoții pentru eventualele evenimente neprevăzute, dar sunt sigură că le vom face față cu brio. 

Planurile sunt făcute, totul este așternut pe hârtie, în minte și în suflet, comanda pentru suport este dată, bicicletele pe drum, curajul în suflet așa că ... nu ne rămâne decât să sperăm la sănătate și putere și la o primăvară-vară plină de aventuri și timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi, descoperind minunății ale vieții și naturii.

sursă foto: AutoGedal

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut