Nici o dimineață fără o cafea bună pe masă

    Nici o dimineață fără o cafea bună, bună pe masă. Acesta este motto-ul familiei noastre. 

   Primul care se trezește este cel responsabil cu preparea licorii magice care ne trezește toate simțurile și alungă toate energiile negative.

  Aroma de cafea proaspăt prăjită invadează toată căsuța și devine  o reală plăcere să te dai jos din pat.

  Ne place să trăim sănătos așa că avem grijă ca după ce consumăm niște apă și micul dejun, să ne orientăm către ceștile noastre. 

  Fiecare cu tabietul său, însă mereu servit din cana preferată. 

   Cana soțului  o „Cană de Fericire”, simplă, albă și totuși cu un mesaj emoționant, e musai să aibă o linguriță de zahăr și fără lapte. Lui așa îi place mai tare și mai aromat ușor îndulcit și mereu fericit.

  Cana mea, una jucăușă cu un unicorn fancy care mă privește cu optimism și încredere pentru o nouă zi fără zahăr dar musai cu un pic de lapte de migdale sau lapte de cocos. 



De ce ne place cafeaua?

   Pentru că dietetician fiind, recomand și pacienților mei consumul moderat de cafea pentru sursa importantă de nutrienți și antioxidanți pe care o conține și aici mă refer la cafea boabe care conțin cantități de magneziu, potasiu și vitamina B1, B2,B5. 

  O recomand mai ales că nu conține calorii, asta evident dacă e consumată ca atare, fără adaos de zahăr sau lapte.

Cafeaua noastră cea de toate zilele este                                      protectoare pentru bolile cardiovasculare

                stimulează sistemul nervos

                reduce riscul de boli neurologice

                înlătură riscul de depresie și te face mai fericit

îmbunătățeste memoria

    Evident consumate cu moderație.

  Fiecare își savurează în liniște deplină magia dimineții, în zilele care ne vremea ne permit ieșim pe terasa din curte și admirăm natura, adulmecăm aroma și ne lăsăm purtați de mireasma cafelei Etolia,  cafeaua proaspăt prăjită cu o miscelă ideală și un grad de prăjire special pentru prepararea unei savuroase cești de cafea. 

  Cafeaua Etolia by Kfea.ro se regăsește în diferite sortimente, cu origini din Brazilia, Columbia, Guatemala, Honduras, Nicaragua, până în Africa Ethiopia, Rwanda, Kenya sau Asia, Indonezia, India.

  Căutăm mereu cafea care să ne placă să ne surpindă, să ne farmece așa am ajuns la  Kfea.ro  care este primul și cel mai mare Coffee Shop online din România.

   Cu o vechime de peste 15 ani, oferă clienților experiențe plăcute prin comercializarea unor produse de calitate: de la o multitudine de sortimente de cafea boabe, măcinată, capsule și nu numai, la aparate de cafea și produse de întreținere, produse de vending, ceai, ciocolată caldă. 


   Kfea.ro este un magazin de cafea unde poți plasa ușor comanda printr-un apel telefonic sau direct pe site. 
Diminețile petrecute alături de cei dragi sunt acele momente care ne ajută să trecem peste orice aduce ziua în curs. Clipele savurate împreună, cafeaua, mireasma, ritualul de pregătire ne fac să fim recunoscători pentru că ne avem, pentru că putem să ne bucurăm împreună de tot ce ne oferă viața.
Discuțiile constructive cu ceșcuțele alături sunt cele care aduc un plus de magie în fiecare casă.

Apropo o curiozitate.
Știați că...
            În trecut cafeaua era considerată aliment și nu băutură. Triburile est-africane măcinau boabele crude de cafea și prin amestecarea cu grăsime animală obțineau o pastă pe care războinicii o consumau pentru a avea mai multă energie în timpul luptelor.

Sunt curioasă care este ritualul vostru de a consuma cafeaua? Ce fel de cafea vă place?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2021

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut