Natural e mereu sănătos

Când vine vorba de sănătatea noastră ne străduim mereu să facem cele mai bune alegeri. De la produse bio cumpărate direct de la micii producători, la cele fără aditivi, chimicale și fără hormoni.

Natural este sinonim cu ceva ce nu este creat de om. Adică ceva ce ne oferă darnica natură. Cele mai bune produse pentru noi sunt cele naturale, fructele direct din  tufa de zmeur, afin , legumele din grădina buncii, strugurii direct din vie. Natural, egal cu  bun și sănătos. 

De ce am optat eu pentru produse naturale? Probabil și din prisma profesiei, simt cât de important este să nu ne lăsăm captați de lumea aceasta hiper colorată plină de calorii de ingrediente despre care nici nu am auzit până în clipa în care citim eticheta.

Mereu le spun pacienților mei că este important să consumăm alimente pe care le consumau și stăbunicii noștri. Fructe și legume mereu de sezon, alimente din zona noastră de proveniență și plante, leacuri de la cei care s-au consacrat în acest domeniu.

Din 1929, Fares oferă românilor remedii naturiste de calitate, din locul cu cea mai vastă istorie în cultivarea și procesarea plantelor medicinale, din Orăștie.

   O dată cu venirea sezonului rece și diferența de temperatură corpul nostru resimte chiar și dacă doar cu o mică tuse sau rinită aceste schimbări. Nici pe noi nu ne-a ocolit acest aspect al toamnei, dar am avut la îndemână un aliat de nădejde, Plantusin care ajută în toate tipurile de tuse, pornind de la o rețetă tradițională pe bază de plante. 
   

Fares ne oferă contextul perfect să stimulăm creativitatea și să avem grijă de noi în mod natural. Am ales pentru sănătatea noastră:
            Ceaiul la plic Plantusin  care favorizează expectorația și fluidifică secrețiile bronșice. 
                                      Efectele benefice sunt date de scaiul vântului, de ghimbir și mugurii de pin
Ceaiul calmează iritațiile gâtului, datorită conținutului de pătlagină și flori de tei. Acestea au în compoziție mucilagii, substanțe ce formează pe suprafața mucoaselor un strat protector, fiind utile în tusea iritativă. 
        Plantusin Ușurează Expectorația este ideal pentru cei care prezintă tuse cu expectorație, în cadrul infecțiilor respiratorii acute și cronice. Formulă complexă din 6 uleiuri esențiale reduce inflamația și decongestionează căile respiratorii. 
        Sirop Plantusin fără zahăr  fluidifică secreţiile bronşice; favorizează expectoraţia, are efect calmant, este antitusiv cu efecte favorabile în tusea spastică; protejează mucoasele iritate; este antiseptic al căilor respiratorii. 


    Alegerile naturale sunt mereu la-ndemâna noatră trebuie doar să fim atenți și să căutăm mereu surse de încredere pentru sănătatea noastră.
Alegerile ne aparțin și cu fiecare alegere punem o cărămidă solidă sănătății noastre și trebuie să recunoaștem, dacă nu avem sănătate nu avem nimic.
Căutați mereu produse naturale, dacă nu vă descurcați cereți sfatul specialiștilor de la Fares care cu siguranță vă vor îndruma către cele mai bune alegeri.
Să nu facem compromisuri când vine vorba de sănătatea noastră.
Sănătate tuturor.
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut