Carieră vs viața de familie

    O provocare, o adevărată provocare! 
 Ce e mai bine, cum e mai bine, cum să facem față, cum să nu greșim, nici aici, nici acolo.

O provare pentru fiecare femeie din secolul nostru ... Copil, soț și carieră. 
Care să fie prioritar, de unde să las și unde să mai pun.
Unde să petrec mai mult timp și ce mă împlinește cu adevărat.

   A fost odată ca niciodată o tânără ambițioasă care credea că ceea ce deține sub denumirea de materie cenușie o va ajuta să învingă etichetele referitoare la funcția publică.
   Credea că ceea ce știe, pasiunea pentru justiție și ceea ce i-au insuflat părinții despre ” învață să ajungi mai mult decât noi” o vor ajuta.
A lawyer all of his adult life - he served as a States Attorney, an Assistant US Attorney, a US Attorney, and an Administrative Law Judge.
Sursă foto: Pinterest
    Avea cariera la care visa în domeniul care era pasiunea ei de mică, domeniul juridic. Era un fel de zână bună care împlinea vise, aducea zâmbete și fericire. Fericirea ei se clădea pe fiecare DA , spus sincer și din inimă în fața ei. 
    Anii au trecut, cariera era într-o ascensiune continuă, sănătatea în regresiune continuă. A venit un diagnostic care a lovit exact acolo unde a început durerea.
   Tânăra noastră ambițioasă a trebuit să înceapă un alt drum, dacă mai voia să audă cuvântul mamă.
A realizat că drumul carierei impecabile este defapt o himeră.
A început procesul autovindecării, proces care a dus și la o reconversie profesională. Au început să se deschidă uși, oportunități, am plecat oameni iar locul lor a fost preluat de prieteni. 
    Apoi forțată de împrejurimi cu capul ridicat și sufletul împăcat, tânăra noastră a ales să-și strângă puiul de om în brațe, lăsând himera carierei impecabile altor aspirante.
    A fost un moment decisiv, un moment în care, eu , tânara aceea ambițioasă pasionată de tot ce înseamnă justiție, legi și legalitate a înțeles că, cariera nu îi va acoperi sufletul trist, cariera nu îi va ține   mână la greu, cariera nu îi va spune Te iubesc, oricât se va speti.
    Momentan sunt de meserie mamă full time, scriu aceste rânduri cu un pui de om agâțat de bluza mea și sufletul meu. După trecerea celor 2 ani, voi profesa în noul domeniu care m-a ales, dar dragostea pentru familie va fi cea care va prima. Niciodată, dar niciodată K și tatăl său nu vor fi o opțiune, nu vor fi neglijați pentru niște himere pe care nici justiția, pasiunea mea nu le poate apăra.
Este nevoie de un curaj imens să-ți recunoști în primul rând ție ce este prioritar, dar când dimineața deschizii ochii și dai de ochii impecabili ai minunii pe care ai adus-o pe lume, nimic nu poate egale, aaa că e greu?! E , e al naibii de greu, dar greul acela care devine dulce, care devine divin și atotputernic.
A trebuit să trec prin această experință pentru a înțelege , pentru a fi pregătită să devin ... mamă.
Rainbow Baby Announcement | IVF Mom | Miracle Baby | Modern Nursery Artwork | Boho Nursery Wall Decor | Neutral Nursery Decor | Rustic Nursery Decor | Nursey Decor Ideas
           Sursă foto: Pinterest

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut