De vorbă cu nutriționistul


Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

Bună și bine v-am regăsit,

  Azi aș dori să vă vorbesc despre un om drag sufletului meu, un profesionist dedicat, o mamă și soție atentă și grijulie.
   Azi am să vi-o prezint pe Camelia. Din biografia ei vi-aș preciza faptul că deține dublă licență : în Asistență Medicală Generală și specializarea Nutriție și Dietetică din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, Master în Științele Nutriției în cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca.

    Drumurile noastre s-au întâlnit în momentul în care ambele am decis să ne perfecționăm în ceea ce privește nutriția știută până în anul 2017.
     Camelia, dietetician- nutriționist cu multă multă răbdare, privește fiecare persoană care îi calcă pragul cabinetului ca fiind cea mai importantă persoană.
    Meniurile concepute sunt personalizate după nevoia fiecăruia, ținând cont în primul rând de afecțiunile de care suferă persoana în cauză.
     Te primește cu sufletul pe buze și cu entuziasm în tot ceea ce-ți spune, însă te avertizează de la începutul conversației că Nu lucrează cu persoane care solicită soluții rapide pentru slăbit bazate pe ceaiuri, prafuri, detoxuri și alte diete extreme.
    Cu studii aprofundate în ale nutriției, Camelia, oferă sprijin atât persoanelor cu patologii grave, cât și celei mai sensibile, grupe țintă - copiii.
    Pe pagina ei de FB, veți putea vedea rezultatele obținute de cei care au apelat la ea cu încredere. Rezultatele se  bazează doar pe o alimentație curată, echilibrată și sănătoasă.
Pe Camelia o găsiți aici .

Până data viitoare,
Vă doresc multă sănătate și doar oameni frumoși în jurul vostru. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut