Ce ne învață copiii nenăscuți

2019 ...

       Medicina evoluează galopant și totuși ... un număr destul de mare de femei se luptă cu infertilitatea.

    Sunt foarte multe femei, nici nu te-ai gândi câte femei există pe forumuri și aici vorbim doar de cele care au acces la internet și curaj de a intra într-un astfel de grup, ( poate până acum nici nu te-ai gândit că nu e totul ca la carte).

   Aceste femei, sunt etichetate pe viață ... deși suntem multe și toate puternice și chiar eroine aș spune, cele mai frecvente etichete sunt de frustrate și obsedate ( lista ar fi foarte lungă dar aceste 2 cuvinte sunt cele care mi-au lovit mie personal sufletul).

   Totuși ... aș spune că suntem și norocoase, învățăm atât de multe lucruri noi  de la acești copilași nenăscuți.
 Învățăm ...

despre noi ca femei, ca suflete care duc această povară, 
despre relația de cuplu care se sudează mai tare cu trecerea timpului, 
despre relația noastră cu viitorul copil ,
 despre viață, așteptări, carieră.
Statuette Le petit ange lève les bras au ciel
Sursă foto: Pinterest

   Învățăm să ne acceptăm, să ne iubim, (deși când testul de sarcină iese iar negativ nu acesta este sentimentul care primează dar vin cuvintele acelea magice, luna viitoare și iubirea de sine reînvie).
    Învățăm să nu mai tolerăm orice în jurul nostru sau pe oricine, să ne punem pe primul plan! Să ne apărăm această durere și această traumă, învățăm să așteptăm trecerea nemiloasă a timpului care ne ia mereu câte o parte din suflet cu fiecare test de sarcină pozitiv care mai apoi se sfârșește la ușa urgenței unei maternități.
   Învățăm să dăm drumul lucrurilor care nu ne mai sunt de folos, învățăm că nu cariera și banii contează ... ci ceea ce sufletul poate duce, ceea ce aduce pace, liniște și analize bune.

    Aceste dureri se transformă în niște puteri, de care nici una dintre noi nu a crezut că le deține.
Le mulțumesc celor 3 suflete care mi-au schimbat complet viața, mulțumesc pentru lecțiile primite, acum sunt total o altă persoană și nu-mi doresc nici măcar o secundă să fiu cum am fost înainte.

Sănătate și bebei fericiți!.
Beatrix

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut