Când îngerii devin îngeri

 Subiectul abordat azi, este un subiect mai aparte, un subiect mai dureros care din păcate este cunoscut de foarte multe femei. Este vorba de momentul în care îngerii devin îngeri. Se spune că 1 din 4 femei suferă în viața ei un (avort ( aici vorbesc de avorturi spontane). Avorturi care te lasă fără o parte din suflet.
  Azi rup tăcerea ( deși am mai scris  despre acest lucru) însă nu în această manieră. Fac parte ( din păcate) din categoria 1. Din nefericire nu mă aflu pentru o prima dată în această „statistică”.


Sursă foto: Pinterest


Când după multe luni de încercări testul arată acele 2 liniuțe pentru care te rogi în fiecare lună, este momentul în care simți cu adevărat că trăiești. Mii de sentimente îți încearcă sufletul, fericire, teamă, spaimă, apoi iar fericire că îți vine să ieși în stradă să strigi în gura mare că în sfârșit a venit și momentul familiei voastre. Începi să-ți faci idei cum îi vei arăta soțului testul, cum le vei spune alor Tăi că în sfârșit vor fi bunici.
  Dai fuga totuși  la un laborator pentru a fi sigură că și din analiza de sânge iese același rezultat pozitiv, iar când și acolo totul este perfect pozitiv simți cum totul capătă un sens în viața Ta.
  Trăiești intens acele săptămâni, planurile încep să se contureze în capul Tău și te deranjează când partenerul care bărbat fiind cântărește lucrurile la rece (mai ales că știe că în urmă cu ceva timp, povestea testului pozitiv a avut un final nefericit) îți spune așteaptă ... nu te arunca... așteaptă ... apoi, peste 2 săptămâni apar acele dureri groaznice și deja știi că este inevitabil ce se va întâmpla...
Când îngerii devin îngeri, nu există cuvinte care să aline durerea ... nici măcar vorba aceea cu „selecția naturală” ...
Sursă foto: Pinterest
Șiiii am ajuns la concluziile acestui articol.

O femeie care a trecut prin toate tratamentele injectabile și ingerabile nu va spune niciodată, stai liniștită, va veni și copilul vostru, pentru că el vă va alege, vine când este momentul Lui! Relaxați-vă! 

O femeie care a trecut prin toate tratamentele injectabile și ingerabile nu va trata niciodată o altă femeie care nu are copil de parcă nu ar exista pe pământ.

Un cuplu care a trecut prin aceste greutăți nu va desconsidera niciodată drama trăită de alții care trec prin ce au trecut ei comportându-se de parcă ei ar fi mai speciali pentru că nu au copii.

P.S 
Ca un mic sfat : Să vă bucurați de tot ceea ce Dumnezeu vi-a dat, dar să fiți cu bun simț și față de cei care nu avut norocul vostru, NOI FEMEILE   care nu putem duce o sarcină la bun sfârșit acolo în sufletele noastre am fost (suntem) la fel mame, doar că mame de îngeri!
Arhivă proprie


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut