Când rămâi în pană de ... haine

După ce ne-am mutat cu succes a venit și prima săptămână în care pornim la lucru din noua noastră casă. Zilele trecute am reușit să ne aducem toate hainele frumos împachetate în cutii, mă trezesc azi mai devreme să-mi găsesc hainele potrivite, aseară n-am mai avut putere să caut.
- Nu știi unde sunt cutiile cu hainele mele? îl întreb pe soțul meu după 30 de minute de căutat degeaba.
-Acolo jos erau, lângă scară.
-Nu, acolo sunt cutiile tale, ale mele erau frumos cu inscripție, nu le găsesc, hai te rog ajută-mă, voi întârzia.
-Nu sunt acestea? Sau acestea? Aici te-ai uitat?
-Nu se poate, nu le găsesc ... oamenii de la mutări au greșit  ceva... mi-au pierdut hainele!!!!!!!!!!!!!!
- Noroc cu blugii pe care îi am pe mine, acum pot să văd ce mă fac, fug la mama am acolo niște bluze, hai să văd cum îmi asortez săptămâna că am și conferință și ieșim cu fetele, ieșim la film aaaa și mergem și până în sat la bunica soțului, iar sâmbătă fugim până la Timișoara la socrii.
 Luni avem o conferință importantă, am ales această cămășă elegantă albă asimetrică accesorizată cu niște stiletoo albi și uite cum ies blugii mei din anonimat.
Jeans Jeans  - Calvin Klein Jeans - Jeansi Marți ieșim la o cafea după serviciu cu colegii, sigur se va lăsa și cu o sesiune de shopping așa că voi opta pentru niște pantofi comozi și această bluză lejeră și totuși elegantă cu imprimeu floral și cu o curea colorată, cu siguranță nimeni nu va observa că pot aceeași pereche blugi.
Jeans Jeans  - Answear - Jeansi Miercuri e serbarea de la grădiniță a nepoatelor, în lipsa unei rochițe, această cămașă cu cordon este cea mai bună alegere, saboții albaștrii vor da o notă de eleganță.
Jeans Jeans  - Answear - Jeansi Femifesto Joi, mergem la film, trebuie să ajung și la facultate la 2 cursuri așa că nu ajung acasă să mă schimb, bluzița aceasta cu volănașe e casual așa că se combină perfect cu balerinii aceștia albi.
Jeans Jeans  - Pepe Jeans - Jeansi CherVineri mergem în sat la bunica soțului, va trebui să-mi aleg o ținută lejeră cu siguranță mă voi juca cu cățeii și pisicile. Termometrul arată 22 de grade, acest maieu cu imprimeu este perfect, îmi pun niște adidași și gata putem pleca.
Jeans Jeans  - Hilfiger Denim - Jeansi Sâmbătă e ziua cea mare, merg la o conferință pe care o așteptam de atâta timp, trebuie să-mi aleg o ținută nici prea -prea nici foarte -foarte. Volanele de la mâneca bluzei, dau o notă de eleganță.
Jeans Jeans  - Liu Jo - Jeansi Duminică fugim până la Timișoara, mergem în vizită la socrii, între timp ne-am gândit să vizităm și minunatul oraș am optat pentru balerini și o bluziță finuță. Ei bine  a trecut săptămâna, cred că nimeni nu și-a dat seama că am purtat o singură pereche de blugi și totuși în fiecare zi am fost alta.
Jeans Jeans  - Jacqueline de Yong - Jeansi Flora
   Dacă vă întrebați cum am reușit? Vă dezvălui secretul meu, este answear, produse 100% originale și livrare rapidă din stoc, Answear a fost lansat oficial pe piața din România în 2015. În oferta Answear.ro se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte dame și bărbați, accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 300 branduri internaționale de top. Ce îmi place la ei? Simplu, faptul că alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în fața oglinzii și din care păstrezi doar ceea ce ți se potrivește, hainele le găsești grupate pe categorii, femei, bărbați, copii, branduri, la subcategorii îți poți alege exact ce îți dorești, sacouri, ghete bărbați, dame, copii mai ales pentru sezonul acesta.
  Și uite așa, am demonstrat din nou, că mă descurc în situații limită.

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2018!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut