Cea mai minunată perioadă...

     Ne pregătim de lansarea unui nou proiect în cadrul lunii dedicate femeii însărcinate. Am căutat cei mai buni parteneri, pentru că ştiţi cum e, doar cu un partener de încredere, drumul către succes este asigurat.
    Fiind cel mai hot magazin online dedicat gravidelor şi femeilor care alăptează am ales să colaborăm pentru promovarea creaţiilor noastre cu cei din media, pentru a crea un impact cât mai mare în rândul doamnelor care se bucură de această perioadă atât de specială în viața unei femei.
  Onoraţi că am primit acceptul celor de la www.chic-elite.ro am ales ca în cadrul rubricii "Chic-succes" timp de o lună să prezentăm cele mai chic femei de succes toate în postură de graviduţă, purtând rochii de seară special create pentru sarcină sau alăptat şi colecţia office special creată pentru femeile active.
   Femeile de succes ne vor împărtăşi mici secrete din viaţa de femeie de afaceri combinată cu sarcina, reuşind să îşi procure cele mai minunate haine de gravidă cu livrare gratuită, indiferent de valoare.
   Vă aducem în exclusivitate și o serie de fotografii realizate special pentru acest eveniment, femeile care ne-au acceptat invitația și ne-au povestit despre viețile lor în care se îmbină armonios, postura de femeie de succes cu cea de gravidă, au primit cadou din partea noastră, o sedință foto, cu cele mai noi colecții lansate de hotmama în acest sezon.
              
    Ne dorim să fim peste tot şi la orice pas, aşa că am ales să ne promovăm colecţiile şi prin intermediul http://radiogoldfm.ro/ . În maşină, la birou sau acasă, cu toţii ascultăm cele mai noi ştiri, reclame şi tot ce ţine de lumea mondenă, reclama noastră o puteți auzi zilnic și noi spunem că a ieșit tare hot, vă prezentăm în exclusivitate rodul colaborării noastre:

”De eşti gravidă sau mămică, vino la noi pe site aşa pentru o clipă.
Hotmama.ro, ni ne spune, avem haine de gravide dintre cele mai bune!
Haine special create, creaţii adevărate, pentru burtici fermecate.
Materialul folosit de noi oferă confort pentru amândoi.
Livrare gratuită îţi oferim, nu contează în schimb cât primim.
În maxim 48 de ore, de la confirmarea comenzii
Împachetat frumos, comanda ta îţi încântă ochii.
Avem haine de gravidă şi haine de alăptare, cum nu oricine are.
Cele mai tari colecţii, cele mai strălucitoare pantaloni flaușați și rochii de seară.
Radiogoldfm ascultați și de la hotmama.ro să vă cumpărați!!”



Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017!!









Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut