Cămașă sau rochie?

     Suntem invitați pentru un sfârșit de săptămână cu familia la socrii, care nu de multă vreme își cumpăraseră o casă la marginea orașului și aniversează 35 de ani de căsnicie. Pregătiri, bagaje, pornim numai decât să nu fim, ca de obicei, noi cei care nu ajung la fix.  Afară 30 de grade, căldură mare! Soțul este super agitat, nu a mai petrecut de mult atâta timp împreună cu frații, cumnații și nepoții.
- Mi-ai pus toate cămășile? Sunt călcăte?
- Da și da, dar stai liniștit are maică-ta călcător, hai să pornim. Eu fug să dau drumul la câini, până atunci am să te rog să duci toate gențile în portbagaj. Nu sunt multe, te descurci și singur.
Ajung la socrii, fericire mare, toată lumea se salută, ne punem un pic în curte să socializăm.
 Se lasă încet seara așa că mă gândesc să mă schimb mai elegant, pentru cina festivă.
-Eu mă retrag un pic, să mă schimb...ajung în cameră .... geanta cu hainele mele, nici urmă.
- Iubitule, unde mi-ai pus geanta?
- Care geantă? Toate sunt aici.
- Nu îmi vine să cred, mi-ai uitat hainele acasă!!! Ce mă fac?! Cum să stau 2 zile în aceleași haine? Dar ia stai așa....cămășile sunt la tine? Bingo!! Cât ai clipi îmi rezolv eu situația.
Cămăşi Cămăşi cu mânecă lungă  - Hilfiger Denim - Camasa
- Să nu te prind că îmi tai vreo cămașă. Știi bine că sunt cămășile mele favorite de la answear.ro
- Stai liniștit, doar o iau pe mine, o închei, las mânecile libere, ca mai apoi să le leg în talie, roată și să îmi fac o fundiță!! Uite ce rochiță drăguță mi-am făcut din cămașa ta. Woawww acum înțeleg de ce îți cumperi hainele de la answear.ro , calitatea, calitatea. Mâine am să îmi fac rochiță din tricoul tău, dar stai liniștit nu o voi tăia. Îmbrăcată sunt, dar ce mă fac cu părul? Noroc cu ochelarii de soare! Bentița ideală!
- Vezi că te descurci în orice situație?
-Normal ..doar sunt femeie și aceste lucru este echivalent cu #WeAreTheAnswear !
Am coborât la masă cu un pic de emoții, dar noroc că mă știe toată familia că sunt mai excentrică când vine vorba despre vestimentație, așa că nu au fost chiar atât de șocați de apariția mea. Mai șocați au fost când le-am spus că este cămașa soțului.


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut