marți, 14 februarie 2017

Mai presus de toate fii eroina vieţii tale, nu victima

Mai presus de toate fii eroina vieţii tale, nu victima !Motivaţia puternică de care am dat dovadă în ultima perioadă m-a surprins şi pe mine , nu doar pe cei din jurul meu. 
Dorinţa de a deveni un exemplu, de a motiva şi alte femei, a început să iasă la iveală. 
Dar ... nu se rezumă totul la faptul că vrei, trebuie să şi faci. Trebuie să aduci anumite sacrificii pentru a reuşi.
 În 31 decembrie la ora 8:30 când alte femei dormeau, sau erau programate la coafor, eu eram la antrenament, în unele zile de sâmbătă tot la aceeaşi oră, eu tot acolo eram, la antrenament, - Eu în locul tău nu m-aş duce- Tu nu eşti normală- cam aceasta este reacţia celor din jur. Ehe !! Dacă ar fi aşa , acu nu aş arăta aşa. 
Corpul nostru trebuie îngrijit, este cu noi pe tot parcursul vieţii şi dacă îţi permiţi lunar să investeşti o sumă de bani în poşete şi pantofi care sunt doar de sezon, nu înţeleg de ce nu investeşti şi în corpul tău? 
Mâncarea  pe care o consumi ar trebui să îţi fie medicamet, cel puţin aşa se spune. Consumă cât mai multe fructe şi legume, renunţă la fast food, încearcă să îţi înveţi copilul cu fructe nu cu ciocolată cât cuprinde, probabil pe moment îl vei mulţumi, dar pe termen lung nu îi faci bine.
Schimbarea trebuie să ţi-o doreşti ! Schimbarea trebuie să pornească din tine ! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce s-a citit cel mai intens

     După o pauză (nu prea dorită) m-am decis să scriu din nou cu pasiune, din suflet pentru suflet. Am făcut rapid o analiză a blogului să...