Gelozia , bat-o vina

 Să punctăm, Gelozia este defapt lipsa încrederii în sine


        Noi femeile, avem o problemă cu alte femeie, atunci când ele au acel ceva de care noi  nu dispunem şi sincer cred că unele nici nu vor, din moment ce nici nu încearcă, doar vorbesc.
         Nu mă refer aici neaparat la gelozia pentru că ar putea să ne ia bărbatul, ci la gelozia îndreptată către reuşitele celeilalte.
       Am ales să postez pozele cu reuşita mea, pentru că am muncit din greu (şi da sunt foarte mândră de rezultate şi nu, nu sunt mulţumită, sunt mândră) şi pentru că mi-am dorit să motivez şi alte femei (consider că poţi motiva mai bine decăt o tanti de la televizor despre care nu ştii nimic concret). Ideea era, de a arăta şi altor doamne, domnişoare că dacă vrei cu adevărat poţi! Poţi să te transformi, nu peste noapte evident, în ceea ce visai de multă vreme să fii. 
         Transformându-mi corpul, am reuşit să îmi transform gândirea, visele, ambiţiile, dorinţele, într-un cuvânt tot. Am căpătat încredere în mine ! 
           Dacă stai şi priveşti geloasă că cealaltă de ce are fund bombat şi tu nu, cu siguranţă nici nu-l vei avea. Ea munceşte din greu  (norocoase sunt acele femei care s-au născut cu el aşa).
           Daaa munceşte nu glumă, şi nu doar la partea cu exerciţiile mă refer aici, munceşte şi acasă şi în bucătărie. Nu mănâncă "n" felii de prăjitură,  nu mănâncă "n" felii de pâine şi "n" pahare de suc nu consumă alte minuni care în loc să îi alimenteze corpul, alimentează bolile. Munceşte pentru acel corp, de care tu te minunezi. Îmi place la nebunie când cele care nu fac nimic pentru ele, îmi spun mie cu voi arată după o sarcină. Nu consider că e treaba cuiva cum arăt sau cum voi arată eu. Fiecare femeie este responsabilă pentru corpul ei, iar eu nu am cerut sfat şi nici nu am dat nimănui !
          Dacă mă uit de unde am pornit şi unde sunt acum, spun un mare WoW ! Dar acest lucru îl văd doar cei care au fost acolo când am început.
         Aşadar, înainte de a fi geloasă pe ceea ce vezi la altă femeie, uită-te bine la ea, uită-te la trecutul ei , uită-te de unde a pornit şi cum a ajuns acolo unde este acum.
       Nici pe tine nu te opreşte nimic să faci ceva pentru corpul şi sănătatea TA ! Iar dacă nu vrei , măcar nu te băga în viaţa altora.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tu cum îți alegi mobilierul?

Colțul meu de rai devenit realitate

Aventuri spre necunoscut în ritm cunoscut